Ulasan VPSserver 2020 – Host yang Solid dengan Satu Kelemahan UTAMA

Gambaran keseluruhan VPSServer.com1VPSServer.com adalah syarikat hosting kecil yang tidak sesuai dengan jenama besar seperti Hostinger. Syarikat hosting yang lebih besar hanya menawarkan harga yang lebih baik untuk konfigurasi serupa.


Ditubuhkan pada tahun 2015, VPSServer.com adalah syarikat teknologi yang berpusat di A.S. yang menawarkan perkhidmatan VPS yang boleh dipercayai dan mantap. Ia memanfaatkan teknologi canggih untuk menjamin pelanggannya 99,99% waktu operasi serta prestasi I / O terbaik. Pelayannya, yang terletak di berbagai negara di seluruh dunia, dipantau 24/7 untuk melayani pelanggannya dengan lebih baik.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Di sebalik kejayaan VPSServer.com adalah koleksi alat dan ciri yang mantap. Beberapa perkara yang patut disebut termasuk:

 • Jaminan masa upah 99.9%
 • Sokongan IPV6 asli
 • Perlindungan DDoS
 • Sokongan pelanggan 24/7
 • Akses SSH root penuh
 • Sistem operasi Windows dan Linux

Dengan ciri Permintaan dan Sandaran Langsung VPSServer.com, anda boleh mengucapkan selamat tinggal pada waktu henti yang tidak diperlukan setiap kali anda membuat sandaran. Ia membolehkan anda membuat sandaran konfigurasi dan data VPS anda dengan selamat semudah mungkin tanpa perlu mematikan. Dengan beberapa klik, anda boleh memulihkan laman web atau fail anda.

Tidak banyak penyedia VPS yang memberi pelanggan pilihan untuk memilih yang mereka mahukan. VPSServer.com membolehkan anda memilih dari beberapa pilihan OS. Ini terdapat dalam templat yang mudah dipasang dalam perisa Windows dan Linux dari lokasi yang berbeza. Setelah disediakan, anda boleh mengaktifkan perlindungan Firewall dan mengaksesnya dengan selamat melalui SSH yang selamat. Secara lalai, VPSServer.com menyokong IPV6.

Di belakang mesin VPS berprestasi tinggi VPSServer.com adalah pemproses Intel E5 kelas perusahaan dan pemacu SSD supercepat. Kedua-duanya bekerjasama untuk memberikan salah satu prestasi I / O terbaik serta kebolehpercayaan yang anda perlukan untuk menghoskan aplikasi kritikal anda. Juga, pelayannya dilindungi oleh perlindungan DDoS di seluruh dunia yang menjamin ketersediaan maksimum.

Panel kawalan VPSServer.com mudah digunakan, yang membolehkan anda melakukan semua tugas pentadbiran anda dari penyemak imbas web anda. Walaupun rancangan VPS standard mungkin memerlukan beberapa kemahiran teknikal, anda boleh duduk dan membiarkan orang lain risau tentang hosting anda dengan rancangan hosting yang dikendalikan.

Harga dan Sokongan

VPSServer.com mempunyai harga VPS yang kompetitif untuk penggunaan individu dan pelanggan perusahaan. Saya tidak dapat banyak merungut mengenai harga memandangkan ia mempunyai pemacu SSD serta storan dan lebar jalur yang baik. Pakej-pakejnya sangat diskalakan tanpa masa henti semasa menaikkan rancangan anda.

VPSServer.com menyokong pelbagai saluran pembayaran termasuk Bitcoin, PayPal, dan kad kredit. Ia mempunyai bil atas permintaan yang membolehkan anda membayar hanya untuk apa yang anda perlukan. Cubalah hosting percubaan tujuh hari dan lihat betapa hebatnya perkhidmatannya.

Dengan VPSServer.com, anda mendapat sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung dan sistem e-mel / tiket. Ia mempunyai masa tindak balas pelanggan yang sangat baik dan kakitangan sokongan yang ramah. Sekiranya anda lebih kepada orang DIY, terdapat beberapa tutorial terperinci dan Soalan Lazim untuk memulakan anda.

Gambaran keseluruhan VPSServer.com2

Berapakah kos VPSServer.com? VPSServer.com menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan VPSServer.com mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. VPSServer.com dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memerlukan masa yang lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak perlu membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza-beza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari VPSServer.com di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan VPSServer.com? VPSServer.com tidak digolongkan sebagai salah satu host web teratas kami. Tetapi itu juga boleh berlaku kerana VPSServer.com menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana VPSServer.com sesuai dengan persaingan?

Sekiranya semua yang anda cari adalah pelayan VPS, anda telah sampai di tempat yang betul. VPSServer.com menawarkan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik dan juga penyelesaian hosting VPS terkemuka dengan pelbagai lokasi untuk dipilih.

VPSServer.com mungkin menawarkan perkhidmatan yang baik dengan harga yang berpatutan, tetapi apakah itu sesuai dengan syarikat hosting web teratas? Kami sukar untuk mengatakan “ya.”

Kelebihan

 • Terdapat beberapa lokasi pelayan
 • Testimoni sokongan pelanggan yang hebat
 • Harga hosting VPS yang berpatutan
 • Peralatan perkakasan dan perisian yang boleh dipercayai

Keburukan

 • Saluran sokongan pelanggan terhad
 • Hanya hosting VPS yang ditawarkan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector