Ulasan Ventraip 2020 – Mengapa Terdapat Banyak Ulasan Campuran

ventraip-lombongSekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan Ventraip anda boleh mendapatkan pelayan yang jauh lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!


Ditubuhkan pada tahun 2010, Ventraip adalah syarikat hosting milik persendirian yang melayani lebih dari 150,000 pelanggan di Australia. Mereka menawarkan pelbagai web hosting dan pelayan maya yang kukuh berserta pendaftaran domain dan sijil SSL.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Ventraip adalah penyedia hosting SSD Australia nombor satu dan menawarkan lebih daripada selusin ciri hosting di bawah cPanel di semua peringkat dan penyelesaian hosting yang boleh dipercayai. Saya dapat mengaitkan prestasi mereka yang luar biasa dengan rangkaian pelayan Dell dengan tatasusunan SSD Samsung. Dengan sebarang rancangan hosting, anda mendapat 99.9% SLA uptime dan sebilangan besar ciri seperti:

 • Sandaran dan pemulihan setiap jam Acronis
 • Perkhidmatan e-mel asas (POP3, IMAP, dan SMTP)
 • caching laman web
 • Migrasi pangkalan data dan laman web percuma
 • Firewall perkakasan Sonic
 • Sijil Comodo SSL

VentraIipis adalah pilihan yang baik untuk sesiapa sahaja yang mencari VPS Terurus perkhidmatan. Dioptimumkan untuk kepantasan, pelayan maya SSD mereka dapat memenuhi pelbagai keperluan perniagaan moden. Secara keseluruhan, persekitaran hosting mereka mesra pengguna dan selamat. Mereka menggunakan peraturan keselamatan dinamik, seperti CXS, LFD, CSG, dan CageFS untuk melindungi laman web anda. Mereka juga mempunyai jaminan wang dikembalikan 45 hari.

Dengan pakej hosting berskala, VentraIP membolehkan anda menambahkan sumber ke perkhidmatan dalam talian anda untuk memenuhi keperluan perniagaan anda yang semakin meningkat. Anda boleh membeli lebih banyak ruang simpanan, kotak e-mel, Sijil SSL, domain tambah, pangkalan data, dan tingkatkan kelajuan CPU anda.

VentraIP memberi anda tiga pilihan di bawah hosting bersama. Pakej asas adalah Pelan permulaan. Ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang telah memulakan blog peribadi, kedai kecil, atau laman web perniagaan baru. Dengan rancangan ini, anda mendapat storan 5 GB dalam SSD dan peruntukan CPU 2GB.

Sekiranya anda ingin membina galeri dalam talian atau laman web untuk perniagaan yang mapan, anda mungkin ingin mempertimbangkannya Pelan kebebasan yang dilengkapi dengan storan 15GB dan peruntukan memori 4GB. Sekiranya anda ingin memindahkan ke laman web dengan trafik tinggi yang dibina di WordPress, atau Moodle atau Magento, pilihan terbaik untuk anda adalah Rancangan perdana. Dengan itu, anda mendapat Storan SSD 25GB dan peruntukan memori 6GB. Kelebihan tambahan adalah sokongan keutamaan percuma.

Ventraip

Ventraip tidak membeza-bezakan hal-hal baik. Semua rancangan hosting mereka merangkumi lebar jalur yang tidak dimeterai, MariaDB tanpa had, akaun e-mel tanpa had, domain tambah tanpa had, sandaran biasa, dan Sijil SSL Comodo percuma. Anda boleh membuka kunci ciri ini dengan mendaftar dan membayar akaun hosting anda.

Harga dan Sokongan

Mereka rancangan hosting bersama harga berpatutan. Dengan pelbagai pilihan, anda boleh mendapatkan pilihan yang sesuai dengan anggaran anda. Saya mempunyai masa yang mudah untuk membandingkan rancangan kerana semuanya disusun dalam jadual. Perlindungan ID disediakan percuma sebagai tambahan. VPS mereka agak mahal. Saya yakin anda boleh mendapatkannya dengan spesifikasi serupa dengan harga lebih rendah. Dengan lima kitaran penagihan, Ventraip membolehkan anda memilih yang paling sesuai dengan anda. Anda boleh membayar dengan mudah menggunakan PayPal, BPay, kad kredit, atau transfer bank EFT.

Pelanggan menikmati sokongan tempatan masa nyata di semua peringkat. Anda mempunyai pilihan untuk membuka eTicket, mengirim mesej melalui borang hubungan dalam talian, atau menghubungi pasukan sokongan yang tersedia 24/7. Dari memindahkan laman web atau pangkalan data anda hingga mengkonfigurasi VPS baru anda, pasukan sokongan akan menangani kes anda tepat pada masanya dan profesional.

Adakah anda seorang yang berpandangan langsung? Ventraip juga mempunyai Pusat Sokongan di mana anda dapat mempelajari asas-asas penyelesaian masalah, pengurusan fail, pemindahan laman web, CMS, e-mel, log, dan sandaran. Terdapat panduan langkah demi langkah dan tutorial berguna yang akan membantu anda memahami ciri hosting mereka sehingga anda dapat mengurus ruang web anda dengan cekap.

Dengan bayaran yang berpatutan, anda dapat meningkatkan kelajuan CPU anda untuk memenuhi peningkatan keperluan lalu lintas. Anda juga boleh mendapatkan storan 5GB tambahan dan alamat IP khusus. Sokongan keutamaan juga tersedia untuk pelanggan yang menginginkan pemantauan keselamatan yang berterusan, pengoptimuman prestasi, dan kemas kini perisian.

Berapakah kos Ventraip? Ventraip menawarkan rancangan dari $ 6 hingga $ 70. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Ventraip mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Ventraip dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memerlukan masa yang lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak perlu membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Ventraip di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Ventraip? Ventraip tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat Ventraip menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Ventraip sesuai dengan pertandingan?

Sekiranya anda mencari syarikat hosting Australia terbaik dengan rancangan hosting yang kaya dengan ciri dan SSD VPS yang dikendalikan sepenuhnya, Ventraip adalah pilihan yang tepat. Mereka memberikan sokongan 24/7 melalui pelbagai saluran.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Jualan Australia 24/7 & Sokongan
 • Dioptimumkan untuk WordPress
 • Storan SSD SAS bertaraf perusahaan
 • Jaminan Pulangan Wang 45 Hari

Keburukan

 • Storan asas terhad
 • Tidak murah
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector