Ulasan Kualo 2020 – Jangan Bayar Sehingga Anda Membaca Ini

Gambaran keseluruhan Kualo1Sekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan Kualo, anda boleh mendapatkan pelayan yang jauh lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!


Penjual hosting web Kualo telah ditubuhkan lebih dari satu dekad yang lalu, dan ia mempunyai kehadiran di UK dan AS. Pada masa ini, ia mempunyai lebih daripada 100,000 laman web untuk pelanggan di lebih dari 90 negara yang berbeza. Operasi global Kualo juga dikuasakan sepenuhnya oleh tenaga boleh diperbaharui. Pusat data UK mereka menggunakan 100% tenaga bersumber hijau sementara kemudahan AS mereka menggunakan 100% tenaga boleh diperbaharui.

Laman web Kualo dalam bahasa Inggeris, dan nama yang tidak biasa sebenarnya adalah singkatan dari “Ktidak sedar, Uptime, Aboleh dikira, Love, dan Okekakuan. “

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Perkhidmatan hosting Kualo termasuk hosting bersama, hosting reseller, hosting WordPress, dan hosting perniagaan. Penawaran hosting yang dikongsi termasuk:

 • Pemindahan laman web percuma
 • Sandaran harian percuma
 • Keselamatan yang tiada tandingannya
 • Penapisan spam perusahaan
 • Jaminan masa upah 99.9%

Untuk kelajuan yang sangat pantas, hosting Kualo berjalan SSD SAN menyekat perkakasan storan yang sangat tersedia, bertolak ansur, dan jauh lebih pantas daripada cakera keras SSD yang berdiri sendiri. CDN Cloudflare dan Kereta api integrasi mempercepat penyampaian kandungan kepada pelawat anda di seluruh dunia.

Kualo menyediakan yang popular panel kawalan cPanel untuk menguruskan semua aspek hosting anda. Melalui antara muka titik dan klik intuitif yang tidak memerlukan pengetahuan teknikal, anda boleh menambah akaun e-mel, mengawal laman web anda, dan menguruskan fail anda. Bukan teknisi juga akan menyukai Pemasang aplikasi lembut yang dilengkapi dengan lebih daripada 300 skrip untuk forum, blog, e-commerce dan sistem CMS seperti Magento, Kedai Presta, dan WordPress.

Anda juga tidak memerlukan pengetahuan teknikal (iaitu, kemahiran pengembangan web) untuk menggunakan pembina laman web ProSite percuma yang membantu anda membuat laman web mesra mudah alih yang menakjubkan dalam beberapa minit. Pembangun laman web drag-and-drop ini dilengkapi dengan lebih dari 200 templat / tema yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Anda juga dapat memberi kuasa kepada kedai dalam talian anda dengan Platform e-dagang Ecwid.

Harga dan Sokongan

Kualo’s rancangan hosting kelihatan agak mahal pada pandangan pertama, tetapi mereka mula melihat nilai wang yang lebih baik apabila anda mempertimbangkan kemudahan penggunaan dan memasukkan ciri seperti penyimpanan cakera SSD 10 GB, sekurang-kurangnya 10 akaun e-mel, tanpa had sijil SSL Let’s Encrypt percuma, seorang yang pemurah Jaminan wang dikembalikan selama 60 hari, dan a domain percuma untuk tahun pertama dengan rancangan tahunan.

The tiga rancangan hosting bersama ditawarkan di harga promosi yang meningkat dua kali ganda apabila tempoh perkenalan berakhir. Tetapi jika anda seorang amal, nampaknya anda dapat hosting percuma seumur hidup melalui Charity Hosting Initiative.

Pelan hosting boleh dibeli secara bulanan, tahunan, dua tahunan dan tiga tahunan, dan anda dapat bulan percuma untuk komitmen jangka panjang: dua bulan percuma dengan rancangan satu tahun, enam bulan percuma dengan rancangan dua tahun, dan dua belas bulan percuma dengan rancangan tiga tahun. Anda boleh membayar dengan PayPal atau kad kredit / debit.

Untuk sokongan diri, anda boleh bermula dengan pangkalan pengetahuan yang luas yang merangkumi pelbagai topik:

Gambaran keseluruhan Kualo2

Profesional yang berdedikasi ada 24/7 untuk memberikan pertolongan satu demi satu melalui sembang langsung, telefon, tiket atau e-mel. Saya gembira mendapat respons pantas terhadap soalan sokongan pra-penjualan saya melalui e-mel.

Berapakah kos Kualo? Kualo menawarkan rancangan dari $ 4 hingga $ 67. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Kualo mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Kualo dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memerlukan masa yang lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak perlu membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Kualo di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Kualo? Kualo tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat Kualo menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Kualo sesuai dengan pertandingan?

Kualo menawarkan rancangan hosting web yang padat, selamat dan penuh ciri untuk memudahkan hampir semua orang dalam pengalaman hosting mereka. Ia juga menawarkan pendaftaran domain dan hosting khusus.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Pembina laman web percuma
 • Sokongan khusus 24/7
 • 100% hosting percuma untuk badan amal
 • Jaminan wang dikembalikan selama 60 hari

Keburukan

 • Pelan hosting mahal
 • Harga perkenalan berganda semasa pembaharuan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector