Ulasan Host Terbaik 2020 – Adakah Ia Layak?

Tuan Rumah Pantas


Blazing Fast Host menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting, termasuk hosting CloudLinux LiteSpeed, hosting SEO multi-lokasi, hosting reseller, SSD Cloud VPS, cPanel VPS terurus, pelayan khusus segera, dan pelayan khusus yang dikendalikan.

Syarikat hosting mempunyai pejabat di UK, tetapi mempunyai pangkalan pelanggan di luar sempadan yang melayani pelanggan di negara-negara seperti A.S. dan Singapura.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Blazing Fast Host menawarkan gabungan pakej hosting yang merangkumi ciri standard berikut:

 • Panel kawalan cPanel / WHM
 • Sijil SSL percuma
 • Pemasang satu klik yang lembut
 • Sokongan pantas 24/7
 • IP percuma: alamat IPv4 dan IPv6
 • Perlindungan DDoS percuma disertakan
 • OS: Sistem operasi Windows dan Linux

Perkhidmatan hosting web Blazing Fast Host diiklankan di beberapa lokasi pusat data, termasuk Amerika Syarikat, Eropah, dan Asia. Namun, setelah banyak berunding, saya mendapat tahu bahawa syarikat hosting pada masa ini hanya beroperasi dari dua lokasi: A.S. dan U.K. Dan pada masa ini, pelayan VPS untuk lokasi Asia mungkin tidak tersedia sehingga lewat diumumkan.

Sama juga, pusat datanya dihubungkan dengan Lebar jalur rangkaian peringkat 1 dan dilengkapi dengan pelayan penyimpanan SSD atau SATA yang sangat pantas dalam seni bina RAID-10. Juga, pelayan hostingnya menggunakan yang kuat Pelayan CPU Intel Xeon, semua kecuali meningkatkan prestasi dan memberikan kelajuan memuatkan halaman yang sangat pantas di laman web pelanggannya.

Dengan penyelesaian hosting premium Blazing Fast Host, pelanggan dapat menikmati perkhidmatan yang boleh dipercayai dan sangat terjamin yang didukung oleh OS CloudLinux platform juga Pelayan Web LiteSpeed. Lebih-lebih lagi, penyelesaian hosting hadir dengan pilihan panel kawalan, termasuk panel kawalan cPanel dan WHM dan ciri lain seperti perlindungan DDoS dan sijil SSL.

Untuk mengikuti perubahan preferensi dari keperluan pelanggannya, perusahaan hosting selalu berusaha untuk terus mengemas kini fitur hostingnya, termasuk mengemas kini versi baru panel kontrol cPanel, pangkalan data MySQL, dan LiteSpeed ​​Web Servers, antara aplikasi lain. Yang mengatakan, syarikat hosting nampaknya tidak menawarkan perkhidmatan sandaran.

Harga dan Sokongan

Blazing Fast Host mendahului pak dalam industri hosting dengan harga yang tiada tandingan. Walau bagaimanapun, rancangan permulaannya disertakan dengan kitaran penagihan tahunan yang tidak fleksibel, sementara rancangan lanjutan merangkumi syarat penagihan bulanan. Kitaran pengebilan lain yang tersedia adalah langganan suku tahunan, separuh tahunan, dua tahunan dan tiga tahunan.

Perlu diingat bahawa disebabkan oleh kenaikan harga cPanel, syarikat hosting ini telah berhenti mengambil pesanan baru untuk perkhidmatan hosting penjual semula, mungkin sehingga masalah itu diselesaikan. Sama sahaja, semua harganya disenaraikan dalam beberapa mata wang: Dolar A.S., euro, pound Britain, dan rupee India.

Blazing Fast Host menyediakan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dan telah berkomitmen untuk jaminan masa sehingga 99.99%.

Pelanggan boleh menghubungi pasukan sokongan Blazing Fast Host melalui telefon, sistem tiket, atau sembang langsung. Hebatnya, syarikat hosting juga telah memasang sembang suara dalam talian di laman webnya, sebagai kaedah memperbaiki sistem sokongannya. Malangnya, syarikat hosting nampaknya tidak mempunyai sokongan e-mel.

Tuan Rumah Pantas

Kakitangan sokongan teknikal mempunyai perkhidmatan pelanggan yang sangat baik; mereka cukup responsif di semua platform dan berusaha keras untuk membantu pelanggan dengan cara yang mereka boleh.

Laman web Blazing Fast Host mempunyai asas pengetahuan yang cukup terperinci, juga.

Bagaimana Blazing Fast Host sesuai dengan pertandingan?

Perkhidmatan hosting Blazing Fast Host adalah pilihan yang sangat sesuai untuk individu dan syarikat yang memerlukan penyelesaian hosting yang cepat, selamat, dan boleh dipercayai serta sokongan pelanggan yang sangat baik. Yang mengatakan, ia tidak melakukan perkhidmatan sandaran pelayannya, meletakkan data dan fail pelanggan pada risiko kerugian sekiranya terjadi bencana.

Kelebihan

 • Melayan pelayan penyimpanan SSD atau SATA yang pantas dalam seni bina RAID-10
 • Sentiasa mengemas kini ciri hosting mereka
 • Rancangan hosting kaya ciri dengan harga yang tiada tandingannya
 • Perkhidmatan sokongan yang responsif dan sangat baik tersedia 24/7

Keburukan

 • Tampaknya tidak menawarkan perkhidmatan sandaran
 • Nampaknya tidak menawarkan sokongan e-mel

Dapatkan penyelesaian hosting cepat dari Blazing Fast Host.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector