Tinjauan Private-Hosting.eu 2020 – Adakah Ini Bernilai Dengan Wang Anda?

Private-Hosting.eu-tambangPrivate-Hosting.eu adalah syarikat hosting kecil yang tidak sesuai dengan jenama besar seperti Hostinger. Syarikat hosting yang lebih besar hanya menawarkan harga yang lebih baik untuk konfigurasi serupa.


Private-Hosting.eu adalah pemain yang agak baru di pasaran yang menawarkan hosting VPS, pelayan permainan maya, dan penyelesaian pelayan khusus. Pasukan sokongan mereka berpusat di dua benua dan menawarkan bantuan dan nasihat dalam tiga bahasa: Inggeris, Itali dan Jerman.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Private-Hosting.eu mempunyai pelbagai pakej hosting, pelayan khusus dan pelayan permainan VPS. Pakej VPS mereka adalah disesuaikan dan menawarkan anda pilihan Windows atau Linux sebagai sistem operasi. The pakej hosting VPS Linux peringkat permulaan memberi anda:

 • 1 CPU Intel i7 7700k 4.5Ghz
 • RAM 1GB DDR4
 • Storan SSD 30GB
 • Lebar jalur 1Gbps
 • Perlindungan mitigasi atau OVH Pro DDoS

Sebaik sahaja anda memilih pakej, anda dapat mengkonfigurasi pelbagai pilihan, termasuk jumlah alamat IPv4 yang anda perlukan, tahap pengurusan VPS dari pasukan Private-Hosting.eu, sama ada anda mahukan perlindungan DDoS lanjutan, dan bahkan berapa banyak teras CPU yang anda perlukan.

Peribadi-Hosting.eu

Mereka pasaran sasaran nampaknya menjadi komuniti permainan, namun begitu. Mereka mengehos laman web dengan rancangan VPS dan pelayan khusus mereka, tetapi mereka mempunyai lebih banyak tawaran untuk pemain, seperti pelayan Minecraft mereka, pelayan CS: GO, dan pelayan permainan VPS umum. Mereka rancangan permainan VPS peringkat permulaan merangkumi:

 • 1 Intel Core i7 6700k 4.5Ghz CPU Core
 • RAM 1GB DDR4
 • RAID 1 SSD 1GB
 • Lebar jalur 1Gbps
 • Perlindungan ODH Game DDoS

Pelan pemula ini cukup untuk pelayan permainan peribadi, tetapi kemungkinan tidak akan mencukupi sekiranya pelayan itu dimaksudkan untuk klan atau serikat besar. Anda akan mempunyai keperluan pelayan yang berbeza bergantung pada permainan yang anda rancangkan untuk berjalan, jadi seharusnya jelaskan keperluan pelayan permainan anda sebelum memutuskan pakej.

Private-Hosting.eu menawarkan a Jaminan masa upah 99% pada semua pelayan mereka – sedikit lebih rendah daripada purata industri 99.9%.

Harga dan Sokongan

Private-Hosting.eu mempunyai mungkin rancangan hosting VPS paling berpatutan yang pernah saya lihat. Pelan VPS permulaan mereka kira-kira harga yang sama dengan kebanyakan rancangan hosting bersama peringkat kemasukan, namun menawarkan lebih banyak kuasa pemprosesan dan penyimpanan SSD. Mereka juga selalu ada kod diskaun, jadi anda boleh mengambil peratusan tambahan dari kos kontrak anda.

Walau bagaimanapun, sementara mereka mula murah, setiap penyesuaian yang anda masukkan semasa proses pembayaran dikenakan bayaran tambahan. Ini bermakna bahawa jika anda tidak berpuas hati dengan pakej yang telah dibuat sebelumnya, anda mungkin akan membayar lebih banyak dalam jangka masa panjang kerana semua ciri tambahan dapat menambah jumlah yang besar.

Ingatlah bahawa kerana mereka tidak hanya fokus pada hosting laman web, pakej VPS mereka juga cenderung menawarkannya minimum dalam fungsi hosting. Ini bermaksud bahawa anda mungkin sendiri ketika hendak mendirikan kedai e-dagang atau mengetahui cara memasang CMS pilihan anda.

Pakej pelayan permainan mereka berpatutan. Terutama jika anda hanya ingin menyediakan pelayan permainan peribadi, Private-Hosting.eu mungkin merupakan salah satu pilihan terbaik di luar sana. Sebaliknya, jika anda mencari pelayan yang boleh menggunakan permainan yang paling menuntut, pakej mereka mungkin berada di hujung spektrum yang lebih mahal.

Private-Hosting.eu menawarkan sokongan melalui e-mel dan sistem tiket; yang terakhir hanya boleh diakses setelah anda log masuk ke akaun hosting anda. Mereka juga mempunyai pangkalan pengetahuan, tetapi ini sepertinya jarang dihuni pada masa ini. Juga, anda mungkin mengalami sedikit larangan bahasa dengan pasukan sokongan mereka. Sebilangan besar kandungan di laman web mereka mempunyai kesalahan ejaan dan tatabahasa, yang mungkin menunjukkan bahawa bahasa Inggeris mungkin bukan bahasa pertama mereka.

Berapa kos Private-Hosting.eu? Private-Hosting.eu menawarkan rancangan dari $ 2 hingga $ 11. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Private-Hosting.eu mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Private-Hosting.eu dapat membantu anda untuk berpindah ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memerlukan masa yang lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak perlu membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza-beza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Private-Hosting.eu di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Private-Hosting.eu? Private-Hosting.eu tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi hasil dari Private-Hosting.eu sebagai penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Private-Hosting.eu sesuai dengan pertandingan?

Oleh kerana mereka nampaknya baru mulai, persembahan mereka agak tipis pada masa ini. Walau bagaimanapun, jika anda mencari pelayan hosting atau permainan VPS asas dan berpatutan, Private-Hosting.eu mungkin mempunyai perkara yang sesuai untuk anda.

Private-Hosting.eu mungkin menawarkan perkhidmatan yang baik dengan harga yang berpatutan, tetapi adakah ia sesuai dengan syarikat hosting web teratas? Kami sukar untuk mengatakan “ya.”

Kelebihan

 • Pelayan VPS yang sangat berpatutan
 • cPanel, Softaculous, Drupal, dan Joomla! ada
 • Percuma sijil SSL Encrypt selama tiga bulan
 • Pasukan sokongan berbahasa Itali, Jerman dan Inggeris

Keburukan

 • Penyesuaian boleh didapati dengan kos yang tinggi
 • Paling sesuai untuk pemain
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector