Tinjauan hosting Cologne 2020 – Adakah Ia Layak?

hosting cologne


hosting cologne adalah penyedia perkhidmatan internet Jerman. Syarikat ini mengkhususkan diri dalam menawarkan pelbagai penyelesaian hosting web seperti perkhidmatan pelayan, hosting web, sijil SSL, e-mel, dan perkhidmatan pendaftaran nama domain. Pelayan vendor ini dikendalikan secara eksklusif di Jerman berdasarkan undang-undang perlindungan Jerman yang ketat. Ini menerapkan kebijakan Hosting Neutral Iklim di pusat datanya dalam usaha untuk memelihara alam sekitar. Laman web hosting cologne hanya tersedia dalam bahasa Jerman.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Ini adalah beberapa ciri yang terdapat dalam pakej hosting cologne:

 • Cakera SSD
 • Akaun FTP
 • Pangkalan data MySQL
 • Persediaan percuma
 • Pekerjaan Cron
 • Domain, subdomain
 • Spam, penapis virus
 • Sijil SSL
 • CMS, WordPress, Joomla
 • Penghijrahan laman web percuma

cologne hosting mengendalikan semua pelayannya dari Jerman. Ia mematuhi dasar Jerman yang tegas mengenai perlindungan data untuk melindungi dan menyimpan data pelanggan. Dasar ini memberi klien kawalan penuh terhadap data mereka di mana data dikeluarkan sepenuhnya dari semua pelayan dan semua sandaran dalam masa tiga hingga tujuh hari setelah dihapuskan oleh pelanggan.

Syarikat ini menawarkan penyelesaian web hosting untuk kedua-dua entiti swasta dan juga organisasi. Ia mempunyai tiga pakej hosting web yang dikongsi. Pelan paling asas sesuai untuk webmaster pemula dan disertakan bersama satu domain, 5000MB SSD, ruang mel 2,500MB, lima akaun FTP, lima pangkalan data MySQL, dan lebar jalur 100,000MB.

Pelan canggihnya, yang sesuai untuk individu yang mahir berteknologi dan laman web canggih, disertakan bersama lima domain, SSD 50,000MB, ruang mel 20,000MB, 500 akaun FTP, 500 pangkalan data MySQL, 500 pekerjaan cron, 500 MB RAM, dan lebar jalur kadar rata.

Penyedia hosting ini menawarkan sijil SSL Let’s Encrypt percuma. Pelanggan yang memilih sijil yang lebih maju boleh memilih pilihan pembelian sijil SSL yang merangkumi alpha SSL dan organisasi SSL.

Pelanggan hosting e-mel mempunyai akses ke perkhidmatan sandaran harian sehingga tujuh hari. Laman web hosting cologne adalah menarik, terperinci, dan tersusun. Semua butiran terdapat di satu halaman, yang menjadikan navigasi sangat mudah, bahkan untuk pengguna yang tidak berpengalaman.

Harga dan Sokongan

penyelesaian hosting cologne adalah agak mahal, walaupun ia menawarkan dasar penagihan yang fleksibel; pelanggan boleh membuat pembayaran bulanan. Semua harganya disenaraikan di euro dan termasuk 19% PPN Jerman.

Penjual menawarkan standard industri Jaminan masa upah 99.9%, bersama dengan a Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dan a 100% SLA kepada pelanggannya. Anda juga boleh memilih tawaran M dan XL Hosted Exchange, yang mana menjadi tuan rumah anda secara percuma selama 90 hari pertama. Lebih-lebih lagi, firma itu menawarkan persediaan percuma dan penghijrahan laman web percuma untuk setiap rancangan hosting.

hosting cologne tidak memberikan sokongan teknikal 24/7 tetapi ia menjanjikan untuk menjawab pertanyaan pelanggan dalam waktu sesingkat mungkin. Penjual mempunyai pelbagai cara untuk anda menghubungi pasukan sokongannya: telefon, e-mel, sembang langsung, dan media sosial. Malangnya, ia mempunyai tiada sistem tiket.

hosting cologne

Pasukan sokongan teknikal vendor adalah membantu dan profesional, dan perwakilan tahu jalan penyelesaian penyelesaian hosting yang disediakan. Saya menghantar e-mel sokongan kepada mereka dan mendapat respons dalam masa kurang dari satu jam.

hosting cologne

Sama juga, syarikat hosting mempunyai belum sepenuhnya menyediakan portal sokongan pelanggannya. Ia mempunyai bahagian Soalan Lazim yang agak terperinci, tetapi ia asas pengetahuan kurang. Apa lagi, ia tidak mempunyai blog atau tutorial video untuk menambahkan lagi pasukan sokongan teknikalnya.

Bagaimana hosting cologne sesuai dengan pertandingan?

hosting cologne nampaknya sudah kalah dalam menawarkan penyelesaian hosting canggih kepada pelanggannya di Jerman dan di seluruh Eropah. Polisi pengembalian dana yang luar biasa termasuk jaminan pengembalian wang dengan 100% SLA, percubaan percuma, dan jaminan masa operasi rangkaian adalah bukti jelas keyakinannya terhadap kualiti dan kebolehpercayaan perkhidmatannya. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa walaupun dengan harganya yang mahal, webmaster tetap memilihnya.

Masih tidak pasti adakah ini adalah hos web yang tepat untuk anda? Lihat kami hos web yang disyorkan untuk belajar lebih lagi.

Kelebihan

 • Sandaran setiap hari sehingga tujuh hari untuk hosting e-mel
 • Jaminan masa operasi rangkaian 99.9%
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari dan SLA 100%
 • Pusat data dengan Hosting Neutral Iklim

Keburukan

 • Pelan hosting yang mahal
 • Tiada sistem tiket
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector