Resello Review 2020 – Adakah Ia Layak?

resello utamaSekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan Resello, anda boleh mendapatkan pelayan yang lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!


Resello dilancarkan pada tahun 2013 oleh Valentijn Borstlap (pengasas tuan rumah besar Belanda, Yourhosting) sebagai syarikat yang bebas sepenuhnya. Tujuannya adalah untuk membantu penjual dari semua ukuran menjual, menyediakan, dan menyelesaikan penyelesaian awan. Syarikat ini mempunyai lebih daripada 20,000 penjual semula di 140 negara.

“Cloud Marketplace” Resello menawarkan rangkaian penyelesaian awan, perkhidmatan terurus, domain, dan penyelesaian e-mel yang luas, tetapi ia mempunyai rancangan untuk menghentikan rancangan hosting bersama pada akhir tahun 2019. Laman web Resello boleh bertukar antara bahasa Inggeris dan Jerman.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Selamat datang semula

Tawaran Resello enam rancangan hosting awan (yang disebutnya sebagai rencana pembangun laman web “Slimsite”) dan lima belas rancangan VPS yang dikendalikan sendiri yang memberikan anda semua yang anda perlukan untuk menyokong pelbagai jenis perniagaan hosting dengan serta-merta. Sebagai alternatif, Rancangan “Tuan rumahlah sendiri” membiarkan anda mengehoskan laman web Slimsite di pelayan anda sendiri yang terletak di pusat data anda sendiri. Anda juga boleh memilih Microsoft Azure platform pengkomputeran awan awam.

Pelan hosting awan Resello menyediakan:

 • Hosting untuk satu ke laman web tanpa had
 • Storan 4 GB hingga 100 GB
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Dua hingga akaun e-mel tanpa had
 • Sambungan SSL terjamin (dengan empat rancangan yang lebih tinggi)

Perkara tersebut di atas Pembina laman web Slimsite membolehkan anda membuat laman web yang kelihatan profesional tanpa pengalaman pengekodan. Anda juga dapat menggabungkan dengan mudah Troli membeli-belah e-dagang Ecwid.

Resello Pelan VPS tawaran SSD berkelajuan tinggi yang memberikan prestasi dan kebolehpercayaan yang lebih baik daripada HDD, dan rangkaian gigabit berlebihan memastikan bahawa aplikasi dan laman web yang penting untuk misi tetap berfungsi walaupun berlaku gangguan rangkaian yang tidak dirancang. Rancangan tersebut disokong oleh keselamatan firewall pelbagai lapisan, yang merangkumi Perlindungan DDoS.

Penjual itu sendiri Pengurus VPS membolehkan anda memulakan semula, but semula, hidupkan, atau matikan VPS anda dengan mudah. Pelbagai pilihan tersedia untuk panel kawalan (cPanel, Plesk, atau DirectAdmin), aplikasi (WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, dan banyak lagi), dan sistem operasi (mis., CentOS, Debian, Ubuntu, FreeBSD).

Harga dan Sokongan

Selamat datang semula

Oleh kerana semua rancangan cloud hosting dan VPS Resello dapat disesuaikan sepenuhnya, anda harus melakukannya hubungi syarikat untuk mendapatkan sebut harga. Oleh itu, saya tidak dapat memberitahu anda berapa harganya, tetapi saya dapat memberitahu anda bahawa perundingan itu merangkumi Resello terlebih dahulu membuat demo dan menyiapkan akaun percuma untuk anda mencuba platform. Apabila tiba masanya untuk membayar, anda boleh melakukannya melalui PayPal, transfer bank, kad kredit, atau WebMoney.

Penyediaan sumber sokongan diri adalah salah satu titik kuat Resello. Selain kebiasaan Soalan Lazim halaman, anda juga akan menemui a Sumber halaman yang menghubungkan ke banyak ebook, panduan permulaan pantas, dan dokumentasi API. Sekiranya anda masih memerlukan sokongan satu lawan satu, anda boleh menghubungi syarikat melalui telefon, tiket, e-mel, atau borang dalam talian. Soalan pra-penjualan saya terjawab dengan segera, walaupun untuk mengesahkan bahawa hosting yang dikongsi tidak lama lagi akan dihentikan.

Berapakah kos Resello? Resello menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Resello mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Resello dapat menolong anda untuk berpindah ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Resello di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Resello? Resello tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi hasil daripada Resello menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Resello sesuai dengan pertandingan?

Resello boleh menjadi tempat untuk mencari hosting cloud disesuaikan dan rancangan hosting reseller yang disokong oleh sokongan yang sangat baik. Satu-satunya perkara yang berpotensi untuk saya adalah kekurangan ketelusan harga.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Pelbagai rancangan hosting awan
 • Pilihan yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan unik
 • Beberapa ciri mesra pengguna dan alat bantu diri
 • Akaun ujian percuma

Keburukan

 • Hosting bersama dihentikan
 • Tiada maklumat harga konkrit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector