Kajian Nexcess 2020 – Mengapa Terdapat Banyak Ulasan Campuran

Sekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan Nexcess anda boleh mendapatkan pelayan yang jauh lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!


Nexcess adalah penyedia hosting web yang kaya dengan ciri yang luar biasa yang dioptimumkan khas untuk beberapa CMS terpilih, termasuk Magento dan WordPress. Dalam perniagaan sejak tahun 2000, mereka mengendalikan lima pusat data di seluruh Amerika Syarikat, United Kingdom, dan Australia.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Nexcess menjanjikan kelajuan pemuatan dan prestasi pelayan yang unggul, terutamanya untuk laman web Magento atau WordPress. Mereka berbangga bahawa mereka sehingga 13x lebih pantas daripada perkhidmatan hosting web standard – yang, menurut ujian saya, adalah tuntutan yang cukup tepat. Mereka mencapainya dengan memanfaatkan SSD dan RAID untuk mereka penyimpanan awan, bersama dengan Apache 2.4, MySQL 5.7, dan PHP 7.0 / 7.1. Trio bertenaga ini menawarkan banyak penggunaan memori yang lebih rendah, pengimbangan beban yang lebih baik, keselamatan yang lebih baik, dan peningkatan prestasi yang lebih besar.

Satu ciri unik yang ditawarkan Nexcess adalah mereka platform penskalaan automatik untuk Nexcess Cloud. Ini bermaksud bahawa walaupun laman web anda mengalami lonjakan trafik atau transaksi e-dagang, laman web sumber pelayan akan ditingkatkan secara automatik untuk menangani sehingga dua kali ganda peningkatan beban – dengan demikian memastikan kelajuan yang optimum untuk pengunjung anda walaupun pada waktu krisis.

Nexcess

Memandangkan Nexcess Cloud adalah ciri terbaik mereka, saya akan fokus pada pelbagai rancangan ini. Pakej XS Shared Nexcess Cloud memberi pengguna:

 • 25 pengguna serentak – dan hingga 50 dengan penskalaan automatik
 • Ruang cakera 50GB
 • Lebar jalur 1TB

Meningkatkan ke rancangan M Shared Nexcess Cloud menambah jumlah ini sehingga 75 pengguna serentak (100 dengan penskalaan automatik), ruang cakera 125GB, dan lebar jalur 3TB.

Sekiranya laman web anda menuntut tahap prestasi tertinggi, anda juga boleh memilih pakej Dedicated Nexcess Cloud mereka. Ini bermula dari rancangan L, yang menyediakan:

 • 100 pengguna serentak (125 dengan penskalaan automatik)
 • Ruang cakera 400GB
 • Lebar jalur 5TB
 • 20 vCPU
 • RAM 20GB

Tahap tertinggi menyediakan 150 pengguna serentak (175 dengan penskalaan automatik), mempunyai ruang cakera 800GB, lebar jalur 10TB yang hebat, 32 vCPU, dan 32GB RAM.

Sudah tentu, anda mendapat sijil SSL percuma dengan semua rancangan ini, dan anda selalu mempunyai pilihan untuk menaik taraf ke Sijil SSL Extended Validation (EV) untuk tahap penyulitan tertinggi.

Semasa anda menyiapkan akaun, anda dapat memilih dari beberapa CMS yang tersedia, yang akan dipasang untuk anda secara automatik. Ini termasuk Magento, WordPress, WooCommerce, ExpressionEngine, CraftCMS, dan OroCRM.

Semua pengguna Nexcess mempunyai akses ke Nexcess Client Portal, yang membolehkan anda mengawal segala hal mengenai akaun hosting anda melalui satu log masuk. Anda boleh mengubah peruntukan sumber anda, membayar bil anda, mengesan analisis pelawat anda, dan banyak lagi dengan antara muka pengguna yang kaya ini.

Nexcess juga menyediakan migrasi laman web percuma, dan anda boleh yakin bahawa laman web anda akan mengalami sedikit hingga tidak ada waktu henti semasa peralihan. Mereka juga menjaga membuat sandaran secara automatik, membuatnya di luar laman web setiap hari dan menyimpannya sehingga 30 hari.

Harga dan Sokongan

Sekiranya anda membandingkan Nexcess dengan perkhidmatan hosting awan yang lain, Nexcess pasti bukan yang paling berpatutan. The trade-off adalah bahawa banyak perkhidmatan hosting awan murah lain tidak termasuk Sokongan teknikal 24/7, penskalaan automatik, sandaran harian, pecutan laman web, dan cache ciri Nexcess.

Mereka ciri penskalaan automatik membolehkan anda melipatgandakan jumlah pelawat di laman web anda sehingga 12 jam tanpa sebarang bayaran tambahan. Selepas itu, anda boleh membayar mengikut jam atau meningkatkan perkhidmatan anda ke peringkat seterusnya. Ini adalah kelebihan besar berbanding model bayar-sambil-pergi yang banyak diguna pakai oleh penyedia hosting awan lain: anda tidak akan dihukum jika laman web anda berfungsi dengan baik. Sebenarnya, anda juga tidak perlu membayar, sekiranya kenaikan prestasi itu sementara.

Naik taraf dan turun naik sangat mudah dengan Portal Pelanggan Nexcess: malah anda boleh melompat dari platform hosting dikongsi ke khusus dengan serta-merta. Tidak ada percubaan percuma atau rancangan percuma yang tersedia, tetapi itu dapat difahami dengan mempertimbangkan tahap perkhidmatan yang mereka tawarkan.

Nexcess mengambil pendekatan proaktif untuk sokongan pelanggan. Daripada membiarkan anda menghubungi mereka ketika masalah berlaku, mereka percaya untuk terus memantau laman web dan pelayan anda dan menghilangkan masalah sebelum ia berlaku.

Walau bagaimanapun, sekiranya berlaku masalah, wakil sokongan mereka ada tersedia 24/7/365 melalui telefon, e-mel, tiket sokongan, dan sembang langsung. Perhatikan bahawa anda hanya dapat menghubungi sokongan teknikal setelah log masuk ke portal pelanggan anda – sembang langsung di laman web utama mereka terutama untuk pertanyaan pra-penjualan.

Berapakah kos Nexcess? Nexcess menawarkan rancangan dari $ 7 hingga $ 22. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Nexcess mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah untuk memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Nexcess dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Nexcess di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Nexcess? Nexcess tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat Nexcess menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Nexcess sesuai dengan pertandingan?

Sekiranya anda mencari hos Magento atau WordPress khusus, anda tidak akan salah dengan Nexcess. Namun, ini terbaik untuk laman web atau projek jarak jauh. Mereka yang mencari penyelesaian berskala perusahaan atau penyelesaian hosting sederhana untuk satu laman web asas lebih baik di tempat lain.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Prestasi sehingga 13x lebih pantas untuk CMS terpilih
 • Sokongan ahli Magento dan WordPress
 • Platform Nexcess Cloud penskalaan automatik
 • Pakej e-dagang cepat dan mudah di luar kotak

Keburukan

 • Lebih mahal daripada tuan rumah purata anda
 • Tidak sesuai untuk laman web berskala kecil
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector