Kajian IsmailiWeb 2020 – Adakah Penipuan?

IsmailiWebIsmailiWeb berpusat di Switzerland dan menggunakan pusat data yang terletak di Switzerland, A.S., dan UK. Ini adalah pilihan hosting yang sangat popular di kalangan pemilik laman web, seperti yang ditunjukkan oleh fakta bahawa ia kini mempunyai lebih dari 81,000 pemasangan WordPress di pelayannya. Ini juga merupakan pilihan yang bagus untuk aplikasi hosting, terutama yang berdasarkan Python, Django, dan Rails.


Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Ciri-ciri utama di IsmailiWeb termasuk:

 • Jaminan ‘uptime tertinggi’
 • Sandaran harian percuma oleh R1Soft
 • Perkhidmatan pendaftaran domain tersedia
 • Domain tambahan tanpa had dapat dihoskan
 • Sijil SSL premium tersedia
 • Storan dan lebar jalur tanpa had

Terdapat dua ciri utama yang ditawarkan oleh IsmailiWeb yang penting untuk keselamatan laman web anda. Yang pertama adalah Tapak Kunci. Ia menjalankan pemeriksaan dan imbasan data anda setiap hari dan menolong buang sebarang perisian hasad yang mungkin merayap ke laman web anda. A CDN global membantu meningkatkan kelajuan laman web Sementara Trust Seal dinamik meningkatkan kredibiliti. Kepantasan dan kepercayaan adalah keduanya penting untuk kedudukan mesin pencari serta meningkatkan penukaran di laman web e-dagang.

Ciri kedua adalah penggunaan CodeGuard untuk membuat sandaran laman web anda. Ia sentiasa memantau laman web anda dan tidak hanya memberitahu anda tentang perubahannya tetapi juga membolehkan pilihan sandaran dan pemulihan yang kerap.

Terima kasih kepada Pemasang lembut, awak boleh pasang lebih daripada 250 skrip dengan mudah, tanpa perlu bekerja dengan memindahkan fail dan menyiapkan kebenaran. Begitu juga, ada pembina laman web tersedia, walaupun perincian seberapa baik pembangun laman web sukar dijumpai di laman web.

Terdapat sejumlah perkhidmatan dan penyelesaian tambahan yang disediakan oleh IsmailiWeb. Ini termasuk reka bentuk web, Mobile R&D, Pengkomputeran IW, latihan, perundingan, dan beberapa yang lain. Yang paling relevan untuk pemilik laman web mungkin adalah perkhidmatan reka bentuk web, yang mana pengguna boleh memilih untuk mendapatkan aplikasi web profesional, penyelesaian e-dagang, dan perkhidmatan serupa dari pasukan yang kompeten di IsmailiWeb.

Harga dan Sokongan

Terdapat empat pakej secara keseluruhan untuk hosting bersama di IsmailiWeb. Tiga yang pertama adalah pakej hosting standard dinamakan Junior, Business, dan Unlimited. Ini bermula pada storan 1GB dan lebar jalur 10GB, yang mana keduanya meningkat menjadi tidak terhad dalam pakej tanpa had. Semua pakej menawarkan panel kawalan cPanel standard bersama dengan sokongan untuk berbilang bahasa pengkodan dan skrip termasuk PHP, HTML, dan Java.

Terdapat beberapa ciri lain seperti SEO dan Alat Pemasaran, Perkhidmatan Laman Web Google, pakej PEAR perlindungan MagicSpam, dan lain-lain tetapi semuanya bukan sebahagian daripada bungkusan yang sama, jadi anda mungkin ingin melihat secara terperinci bungkusannya sekiranya anda mahukan salah satu dari ciri-ciri ini.

Pakej keempat cukup mahal, tetapi menawarkan beberapa ciri berguna seperti sijil IP dan SSL khusus. Lebih-lebih lagi, ia merangkumi perkhidmatan reka bentuk web juga, jadi mereka yang ingin membeli perkhidmatan reka bentuk web IsmailiWeb mungkin menganggap pakej ini menarik. Selebihnya, mungkin terlalu mahal untuk dipertimbangkan.

IsmailisWeb’s sokongan pelanggan menuntut akses 24/7 ke sembang langsung tetapi itu jelas tidak berlaku kerana sembang langsung itu tidak beroperasi pada hari Ahad. Selama seminggu, saya cuba mengklik butang sembang langsung tetapi memberi saya ralat ‘Halaman Tidak Ditemui’. Ini berlaku sepanjang minggu dan berkemungkinan cukup untuk menghalau pelanggan. Tambahan pula, mereka juga tidak membalas e-mel saya.

Ismailiweb-sokongan1

Mereka melakukan pekerjaan yang lebih baik di kawasan pangkalan pengetahuan, dengan portal pelanggan yang penuh dengan maklumat yang berkaitan dengan status dan pengumuman rangkaian serta artikel tentang cara menguruskan akaun hosting anda.

ismailiweb-sokongan2

Bagaimana IsmailiWeb sesuai dengan pertandingan?

Terdapat banyak ciri yang ditawarkan di IsmailiWeb untuk membuat anda berminat dengan pakejnya. Namun, kerana sokongan pelanggan yang tidak ada sekarang, sukar untuk mengatakan bahawa ia adalah penyedia hosting yang sesuai untuk anda. Ciri keselamatan dan kemudahan penggunaan adalah ciri yang paling menarik tetapi mereka kehilangan nilai tanpa sokongan pelanggan. 

Kelebihan

 • panel kawalan cPanel
 • Hosting WordPress khusus
 • Pelbagai lokasi pusat data
 • Pembina laman web percuma

Keburukan

 • Halaman sembang langsung tidak berfungsi
 • Tidak ada sijil SSL percuma yang ditawarkan 

Lancarkan kehadiran dalam talian anda dengan IsmailiWeb

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector