Kajian EGIHosting 2020 – Mengapa Anda Perlu Mencuba

EGI Hosting (atau EGN, Energy Group Networks) ditubuhkan pada tahun 2003 dan telah tertumpu pada penyediaan ruang pelayan mewah, tersedia, dan berlebihan sejak penubuhannya. Mereka tidak hanya menyediakan sumber daya dan lebar jalur pengkomputeran yang sangat cepat, tetapi juga penyelesaian yang sangat dipercayai dan mantap menggunakan rangkaian BGP untuk pelanggan mereka yang berjaya.


Mereka kini mempunyai kemudahan di A.S. (San Jose dan Miami) dan juga Switzerland (Zurich). Baru-baru ini, mereka mula memasuki pasaran Asia dan kini menyediakan perkhidmatan dalam bahasa Cina.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Pelayan EGI dibina berdasarkan standard industri tertinggi dan paling mantap seperti Pensijilan SSAE-16 TYPE II, N + 1, kelebihan BGP dan banyak lagi. Mereka menggunakan perkakasan canggih yang ditujukan untuk jenis hosting tertentu. Ini menyediakan:

 • Pelayan berjalan pada pemproses Intel yang paling berkuasa
 • Jumlah memori RAM yang besar bagi setiap pelayan
 • Kuasa 100% yang luar biasa dan jaminan masa operasi rangkaian 99,99% untuk kebanyakan penyelesaian
 • Redundansi yang kuat, yang bermaksud data anda selamat dari sebarang malapetaka
 • Lebar jalur yang sangat tinggi (100 hingga 1000 Mbps)

Pengumuman EGIH

EGI Hosting juga menyediakan sejumlah perkhidmatan lain untuk pelanggan dengan keperluan khusus:

 • Pengehosan terurus: Mempunyai juruteknik berdedikasi untuk mengatur dan mengurus pelayan anda, menjaga kedua-dua perisian dan perkakasannya.
 • Pengehosan streaming: Terdapat rancangan khusus untuk mereka yang memerlukan pelayan streaming video atau audio khusus.

Kerana ini adalah penyelesaian pelayan / hosting premium, pelanggan dibimbing sepanjang prosesnya, terutama ketika menyiapkan pelayan anda. Dengan sebarang rancangan (dan seperti yang diberikan dengan penyelesaian yang dikendalikan), anda boleh meminta juruteknik untuk membantu anda dengan cara apa pun. EGI Hosting tidak benar-benar melayani pengguna biasa; ini mengandaikan bahawa anda mempunyai kepakaran untuk mengurus pelayan anda sendiri, atau anda mempunyai kakitangan sokongan IT anda sendiri. Jika tidak, penyelesaian yang diuruskan adalah yang terbaik.

Harga dan Sokongan

Sebagai perkhidmatan kelas atas, anda tidak boleh menjangkakan harga untuk menyaingi perkhidmatan hosting yang lebih rendah hingga pertengahan. Namun, mereka menawarkan banyak pilihan untuk perniagaan besar dan perusahaan yang memerlukan ruang pelayan yang sangat kuat. Pelayan dibahagikan seperti berikut:

 • Pelan Pelayan Bare Metal: Pelayan yang mempunyai banyak penghuni dan BGP ini mempunyai empat rancangan yang memenuhi keperluan perniagaan yang lebih rendah hingga yang mewah. Rancangan pricier menyediakan perkakasan yang lebih pantas dengan semua rancangan termasuk storan 1TB.
 • Pelan Kolokasi Terurus: Ini adalah untuk tahap perlindungan tertinggi untuk maklumat anda. Pelayan anda akan dihoskan pada pelayan berlebihan N + 1 yang disahkan SSAE-16 TYPE II. Mereka menjamin 99,99% masa operasi dengan rancangan ini.
 • Pelayan Terurus sepenuhnya: Ini adalah untuk mereka yang ingin mengambil pendekatan lepas tangan dan membiarkan juruteknik EGI terlatih mengurus penyediaan pelayan mereka dan penyelenggaraan harian. Rancangan tiga peringkat menyediakan perkakasan yang lebih pantas.

Tidak ada percubaan atau rancangan percuma.

EGI Hosting menjual diri sebagai penyedia ruang pelayan premium. Seperti, mereka mempunyai kakitangan teknikal yang terlatih di lokasi pelayan mereka untuk menyelesaikan masalah dengan cepat. Waktu operasi 99.99% adalah bukti ini. Mereka juga menawarkan sokongan teknikal sembang langsung 24/7, dan menurut pengalaman saya, mereka cepat menjawab pertanyaan (kurang dari satu minit). Anda juga boleh menghantar e-mel atau menghubungi pusat sokongan mereka.

Berapakah kos EGIHosting? EGIHosting menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan pengundian EGIH mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah untuk memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. EGIHosting dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari EGIHosting di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan EGIHosting? EGIHosting tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh berlaku kerana EGIHosting menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana EGIHosting sesuai dengan pertandingan?

Sekiranya anda mempunyai keperluan peringkat perusahaan untuk laman web anda atau memerlukan pelayan yang melebihi dari apa yang ditawarkan di arus perdana, maka EGI adalah pilihan yang bagus. Mereka menyediakan spektrum rancangan dan penyelesaian yang baik untuk pelanggan kelas atas dan memberikan pengalaman yang baik yang membuat anda merasa aman dalam mengetahui bahawa pelayan anda akan sentiasa tersedia dan disandarkan.

EGIHosting mungkin menawarkan perkhidmatan yang baik dengan harga yang berpatutan, tetapi apakah sesuai dengan syarikat hosting web teratas? Kami sukar untuk mengatakan “ya.”

Kelebihan

 • Pelbagai rancangan dan penyelesaian harga mewah
 • Penyelesaian penstriman khas untuk video atau audio
 • Kemudahan dan pusat data yang maju
 • Kakitangan teknikal profesional dan terlatih

Keburukan

 • Tiada asas pengetahuan (belum)
 • Tiada rancangan yang lebih rendah dan berpatutan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map