Kajian BelugaCDN 2020 – Adakah Anda Bernilai?

lombong belugacdn


Sesiapa sahaja di Amerika Syarikat yang mencari penyelesaian CDN dengan harga yang sesuai untuk poket harus melihat kemungkinan menggunakan BelugaCDN. Berbanding dengan sebilangan syarikat Amerika yang menyediakan perkhidmatan serupa, BelugaCDN lebih murah dan sering disukai kerana kualiti penawaran perkhidmatan mereka. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa syarikat itu berjaya memperluas kehadiran mereka di luar Amerika Syarikat. Walaupun mereka masih baru di tempat kejadian dengan tahun pendirian 2015, pasukan BelugaCDN mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun dalam industri ini. Atas sebab inilah mereka telah banyak melabur untuk menyiapkan armada pelayan canggih dan canggih yang menggunakan SSD ultra cepat.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

BelugaCDN memberikan perkhidmatan percepatan penyampaian kandungan yang luar biasa dengan tidak hanya melabur dalam infrastruktur CDN yang canggih, tetapi juga memastikan bahawa penawaran perkhidmatan mereka memiliki pelbagai ciri untuk memenuhi keperluan perniagaan dari berbagai industri. Penyelesaian BelugaCDN merangkumi ciri berikut:

 • DDoS terbina dalam & Perlindungan Laman Web
 • Rangkaian IPv6 yang menggunakan teknologi dual-stack untuk menyampaikan 20-40% laman web yang lebih pantas
 • BelugaCDN Sonar ™ yang memberikan pandangan lalu lintas masa nyata
 • Antara muka pengguna yang intuitif menjadikannya mudah untuk mengatur dan mengurus harta laman web
 • Pembersihan segera yang memungkinkan untuk membuang kandungan dari mana-mana lokasi tepi dengan satu klik
 • Sejumlah alat yang dapat membantu anda melindungi dan mengamankan kandungan anda, seperti Token Auth, SSL Penuh, Penyekat Geo, dan Batasan Kadar Dua Langkah
 • RESTful API yang sesuai untuk pengguna dengan automasi, kawalan yang baik, dan tetapan lanjutan yang lain

ciri-ciri belugacdn

Penting untuk diperhatikan di sini bahawa BelugaCDN memfokuskan pada peningkatan prestasi, bukan hosting laman web: tujuan mereka adalah untuk lengkapkan hos yang ada dan menjadikan laman web anda memuat dengan lebih pantas dan selamat.

Harga dan Sokongan

Titik penjualan utama BelugaCDN adalah bahawa walaupun perkhidmatan mereka berfungsi dengan cara yang sama seperti Amazon CloudFront dan MaxCDN, ia harganya hanya seperempat dari apa yang anda akan bayar untuk kedua-dua vendor terkenal ini. Oleh itu, bekerja dengan BelugaCDN, menjimatkan sejumlah wang yang luar biasa.

BelugaCDN tidak menggantikan vendor hosting anda, tetapi sebaliknya menawarkan penyelesaian percepatan laman web yang sangat diperlukan yang perlu dipertimbangkan oleh mana-mana perniagaan yang ingin menonjol di web. Tanpa percubaan percuma atau versi percuma penyelesaian BelugaCDN ini, satu-satunya cara untuk mengalami semua yang dijanjikan oleh vendor ini adalah dengan membeli langganan.

Kerana BelugaCDN bukan vendor hosting web dalam pengertian tradisional, ia tidak mempunyai pasukan sokongan 24/7 dalam keadaan bersedia. Sebagai gantinya, syarikat telah mempermudah proses penyediaan, memungkinkan untuk memilih, melakukan pembayaran, dan melancarkan perkhidmatan yang anda pilih hanya dalam 45 saat. Walaupun begitu, walaupun pasukan sokongan teknikal tidak tersedia sepanjang masa, mereka masih relatif responsif. Pasukan sokongan BelugaCDN menghubungi saya dalam masa kurang dari 24 jam sejak saya menghantar mesej kepada mereka.

Berapakah kos BelugaCDN? BelugaCDN menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan BelugaCDN mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. BelugaCDN dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari BelugaCDN di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan BelugaCDN? BelugaCDN tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat BelugaCDN menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana BelugaCDN sesuai dengan pertandingan?

BelugaCDN menggunakan pendekatan serupa dengan MaxCDN atau Amazon CloudFront, memungkinkan perniagaan mempercepat penyampaian kandungan mereka dengan memanfaatkan kekuatan dan kemampuan luar biasa awan global.

Masih tidak pasti adakah ini adalah hos web yang tepat untuk anda? Lihat kami hos web yang disyorkan untuk belajar lebih lagi.

Kelebihan

 • Proses penyediaan yang sangat pantas hanya dalam 45 saat
 • Kelajuan memuatkan laman web yang dipercepat
 • Mesra pengguna dengan antara muka intuitif
 • Harga CDN mesra poket

Keburukan

 • Tidak ada sokongan teknikal 24/7/365
 • Memerlukan perkhidmatan hosting yang ada
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector