HostPro Review 2020 – Adakah Penipuan?

hostpro-lombong


Sekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan HostPro anda boleh mendapatkan pelayan yang jauh lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!

Ditubuhkan pada tahun 2001, HostPro adalah penyedia hosting laman web yang berpusat di Ukraine dengan laman web mereka sendiri tersedia dalam bahasa Rusia, Ukraine dan Inggeris. Pelayan mereka ditempatkan di pusat data di Ukraine, Poland, Belanda, dan A.S.. Mereka adalah syarikat pertama di Ukraine yang melancarkan hosting awan dengan HTTP / 2 diaktifkan, dan sekarang mereka juga mempunyai perkhidmatan cloud di Rusia dan Belanda.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

HostPro menyediakan a pelbagai perkhidmatan hosting laman web termasuk hosting Linux, hosting Windows, hosting WordPress, pakej reseller, pelayan khusus, pendaftaran domain, dan sijil SSL.

Rancangan hosting laman web mereka dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Jaminan masa upah 99.9%
 • Sandaran automatik, disimpan selama tujuh hari
 • Domain .com.ua percuma dengan hosting satu tahun
 • 2 hingga 25 laman web setiap rancangan hosting
 • Mari Encrypt SSL sijil
 • Trafik tanpa had

ciri-ciri hostpro

Pelayan HostPro – berkolokasi di beberapa Tahap III dan IV di seluruh dunia – gunakan storan RAID 10 SSD dan gunakan Protokol HTTP / 2 untuk peningkatan kelajuan muat halaman web. Mereka juga menawarkan banyak ciri tanpa had seperti lebar jalur tanpa had, akaun e-mel dan subdomain.

Mereka mempunyai satu Jaminan masa upah 99.9%, tetapi (seperti yang disahkan oleh pasukan sokongan mereka) tanpa perjanjian tahap perkhidmatan sebenar (SLA). Ini bermaksud tidak ada pampasan sekiranya mereka tidak memenuhi 99.9%, yang terdengar lebih seperti aspirasi daripada jaminan sebenar bagi saya.

Harga dan Sokongan

Harga HostPro kompetitif jika dibandingkan dengan penyedia tempatan dan antarabangsa. Mereka menunjukkan harga mereka dalam Hryvnias Ukraina dan Dolar A.S., yang sangat berguna dan menunjukkan asas pelanggan global. Pakej termasuk a domain .com.ua dan sijil SSL percuma, dan anda dapat menghoskan banyak laman web. Ini adalah percuma, dan anda juga boleh membeli alamat IP khusus dan lebih banyak ruang cakera dengan sedikit kos bulanan tambahan.

Panjang kontrak berkisar antara a kontrak bulanan tanpa obligasi untuk jangka masa 36 bulan dengan potongan besar. Malangnya, mereka jangan menawarkan percubaan percuma atau jaminan wang dikembalikan, jadi kaedah terbaik untuk mengurangkan risiko anda adalah memilih rancangan bulanan pada awalnya.

hostpro-sokongan

Perkhidmatan pelanggan tersedia melalui telefon, e-mel, Skype, sembang langsung dan tiket sokongan. Waktu sokongan teknikal adalah 24/7, dan pertanyaan penjualan boleh dibuat antara pukul 10 pagi hingga 6 petang. Saya telah menghubungi mereka beberapa kali, biasanya melalui sembang langsung, dan orang-orang mereka yang berguna, berpengetahuan, dan sopan selalu memilih dalam beberapa minit. Terdapat juga asas pengetahuan yang besar di laman web mereka dengan banyak dokumen bantuan yang berguna.

Berapa kos HostPro? HostPro menawarkan rancangan dari $ 3 hingga $ 10. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan HostPro mana yang harus saya perolehi? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. HostPro dapat menolong anda dengan berpindah ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza-beza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari HostPro di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan HostPro? HostPro tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat HostPro menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana HostPro sesuai dengan pertandingan?

Penyedia hosting laman web Ukraine dengan rangkaian pelayan di seluruh dunia. Titik CDN mereka terletak di 35 negara dan 50 bandar.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Harga yang berpatutan, termasuk banyak tambahan
 • Banyak kontrak yang boleh dipilih
 • Perkhidmatan pelanggan yang sangat baik
 • Pusat data Tier III dan Tier IV

Keburukan

 • Tiada percubaan percuma atau jaminan wang dikembalikan
 • Tiada perjanjian tahap perkhidmatan untuk waktu operasi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map