Host.AG Review 2020 – Adakah Ia Dikecilkan?

Sekiranya anda tergesa-gesa, dan hanya mahukan intinya: dengan harga yang sama dengan Host.ag anda boleh mendapatkan pelayan yang lebih baik dengan sokongan 24/7 dengan Hostinger, jadi mengapa perlu bersusah payah?!


Berpusat di Bulgaria, Host.ag memberikan salah satu penyelesaian hosting khusus terbaik di Eropah. Syarikat ini mengendalikan pusat data Tier III yang melayani lebih daripada 23,000 pelanggan di seluruh dunia.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

Host.ag dipenuhi dengan ciri-ciri yang akan memperkaya pengalaman hosting anda. Inilah yang akan anda perolehi semasa mendaftar untuk rancangan hosting khusus mereka.

 • Akses cPanel
 • Sokongan Teknikal 24/7
 • Masa Penggunaan Rangkaian 99.9%
 • Hosting yang Diaktifkan IPv6
 • Perkhidmatan Penghijrahan Percuma
 • Jaminan Wang Dikembalikan 3 Hari
 • Perlindungan DDoS Percuma
 • Harga yang kompetitif

Semasa anda mencari penyelesaian hosting khusus, anda sentiasa mahu mendapatkan yang terbaik dari pembekal. Wakil jualan di Host.ag akan menilai keperluan anda dan mengesyorkan penyelesaian hosting yang memenuhi keperluan prestasi dan keselamatan anda. Setelah anda mendaftar, pasukan teknikal akan menyediakan penyelesaian perusahaan anda secara percuma. Mereka akan mengambil masa maksimum 24 jam untuk menghantar pesanan anda.

Tuan rumah.AG

Saya tidak ragu-ragu mengenai kualiti perkakasan. Mereka menggunakan Dell yang merupakan jenama kegemaran saya dan salah satu yang terbaik di pasaran. Yang mendasari perkakasan adalah beberapa rangkaian Tier I dari Seabone, Telefonica, NTT, dan Cogent antara penyedia lain. The infrastruktur rangkaian berlebihan terima kasih kepada sambungan gentian optik dengan pelbagai jalur fizikal. Dengan kadar kegagalan yang rendah dan tanpa waktu henti, pelayan mereka dapat mengurus semua projek yang penting. Kesaksian pelanggan menjadi saksi.

Adakah anda mengambil berat tentang prestasi pelayan? Host.ag tidak akan mengecewakan anda. Pelanggan menikmati pemantauan pelayan 24/7 dan pemulihan sistem. Mereka mempunyai sensor pemantauan kesihatan dan pencerobohan perkakasan yang mengesan dan menyelesaikan masalah teknikal yang boleh mengganggu prestasi mesin khusus anda. Inilah aising pada kek. Anda akan mendapat perlindungan DDoS percuma yang mengurangkan ancaman DDOS yang menyasarkan laman web atau perkhidmatan dalam talian anda sehingga hanya lalu lintas yang sah yang dapat mengalir ke pelayan anda.

Sekiranya anda berminat untuk menukar atau berhijrah ke Host.ag, anda akan gembira mengetahui bahawa syarikat itu menawarkan migrasi hosting web percuma dan pantas untuk penyelesaian di Plesk, DirectAdmin, dan cPanel. Pakar hosting mereka akan membantu anda memindahkan akaun hosting, pangkalan data, dan fail dari host lama anda ke akaun baru anda yang dikuasakan oleh pelayan Dell dengan pemproses Intel Xeon dengan 1.9-3.5 GHz.

Harga dan Sokongan

Host.ag menawarkan kepada pelanggannya empat rancangan yang dapat disesuaikan bermula dengan ciri tambahan. Pelan Mini, yang merupakan pakej pemula, dilengkapi dengan 8GB RAM, 2 pemacu cakera, dan lebar jalur 1Gbs yang tidak dimeterai selain Hardware RAID dan iDRAC console.

Pelan Plus V6 memberikan anda RAM 8-6GB dengan 3.70GH, 8 utas, dan pemacu cakera 4x sebagai tambahan kepada ciri lain dari rancangan asas. Pelanggan yang memilih Pelan Tambahan dapatkan RAM 8-192GB dengan pemacu cakera 1.90GHz dan 8x, dan 24 utas. Pakej utama, Pelan Super, memberikan anda 16-128 GB RAM 32 utas, dan pemacu cakera 4x. Anda juga mendapat lebar jalur yang tidak dimeterai.

Semua pelayan mereka berjalan di Dell dan dikuasakan oleh pemproses Intel Xeon yang dilengkapi dengan perlindungan DDos 500Gbps percuma. Sekiranya anda mahukan lebih banyak ruang penyimpanan atau kuasa pemprosesan, anda boleh memesan rak pelayan dengan OS pilihan anda dan perisian berlesen seperti cPanel. Dari semasa ke semasa, Host.ag menawarkan tawaran waktu terhad untuk rancangan hosting khusus mereka. Oleh itu, berjaga-jaga.

Untuk hosting, tidak ada pengganti untuk sokongan khusus. Host.ag mempunyai pasukan sokongan pelanggan 24/7 dengan rekod penyampaian perkhidmatan yang mengagumkan. Dengan pengalaman teknikal yang luas di CentOs, Linux Mint, Ubuntu, VMware, dan Windows Server, pasukan ini menyediakan sokongan di tempat tepat pada masanya melalui sembang langsung, telefon, dan sistem sokongan tiket. Saya yakin mereka akan menolong anda apabila anda memerlukan pertolongan mereka. Penghantaran mungkin berbeza dari tiga jam hingga 24 jam.

Host.ag membuat perkara mudah. Di laman utama, terdapat jadual perbandingan harga yang bagus. Oleh itu, anda dapat melihat ciri pelayan khusus di bawah setiap rancangan. Apabila anda mendaftar, anda akan mendapat akses ke cPanel – panel pentadbiran web terbaik di dunia – yang membolehkan anda mengurus pelbagai aspek akaun anda dari pusat. Sistem sokongan tiket mesra pengguna dan dapat diakses sepanjang masa.

Berapa kos Host.AG? Host.AG menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan Host.AG mana yang harus saya perolehi? Cadangan saya adalah untuk memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. Host.AG dapat menolong anda untuk berpindah ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza-beza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari Host.AG di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan Host.AG? Host.AG tidak digolongkan sebagai salah satu hos web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat dari Host.AG menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana Host.AG sesuai dengan pertandingan?

Host.ag memberikan penyelesaian hosting khusus bertaraf dunia dengan banyak ciri percuma dan pilihan untuk menyesuaikan pelayan anda, semuanya dikendalikan oleh pasukan sokongan 24/7.

Sebelum anda membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda melihatnya syarikat hosting alternatif, yang sangat kami cadangkan.

Kelebihan

 • Harga yang kompetitif
 • Perlindungan DDoS Percuma
 • Jaminan wang dikembalikan 3 hari
 • Masa Penggunaan Rangkaian 99.9%

Keburukan

 • Tidak ada IP khusus
 • Tiada percubaan percuma
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector