DediServe Review 2020 – Bolehkah Anda Mempercayainya?

dedikasikan utama


Ditubuhkan pada tahun 2009, dan beribu pejabat di Dublin, tujuan yang dinyatakan sendiri oleh DediServe adalah untuk menawarkan sumber-sumber berasaskan awan yang menjimatkan kos, fleksibel, dan dapat ditingkatkan. Syarikat milik persendirian yang agak kecil ini menyediakan penyelesaian besar yang memberi kuasa kepada pengguna untuk membina dan menguruskan penyelesaian khusus misi. Ia adalah penyedia perkhidmatan hosting OnApp terbesar di dunia, dengan 21 pusat data di seluruh dunia, lebih daripada 8000 pengguna, dan lebih dari 5000 mesin maya yang dihoskan.

Laman web DediServe adalah dalam bahasa Inggeris.

Ciri dan Kemudahan Penggunaan

DediServe

Dua tawaran utama DediServe adalah Sumber Awan dan FastVPS produk. Yang pertama menawarkan sumber pengkomputeran yang kosong untuk menyediakan seberapa banyak VPS atau infrastruktur lain yang anda mahukan; yang terakhir lebih mirip pakej VPS konvensional. Beberapa ciri yang dapat anda harapkan dengan penyelesaian DediServe adalah:

 • Jaminan masa operasi 100% yang disokong SLA
 • Sijil SSL atau pengurusan DNS yang boleh dibeli
 • Sandaran automatik yang boleh dikonfigurasikan
 • Storan SSD sehingga 1500 GB
 • Trafik masuk tanpa had dan 1.5 TB lalu lintas keluar per GB RAM

Sumber awan dapat disesuaikan mengikut keperluan anda. Sebagai tambahan kepada simpanan tinggi dan lebar jalur yang hampir tidak terhad, anda boleh mendapatkan RAM hingga 65.536 MB, 40 teras CPU, dan terabyte penyimpanan berasaskan NAS tambahan. Bukan hanya jumlah yang mengagumkan, kerana DediServe menggunakan beberapa teknologi infrastruktur pelayan terbaik. Dengan perkakasan berdasarkan rangkaian HPE / Dell Blade dan Cisco, ia mendakwa anda boleh mendapatkan kelajuan pemindahan hingga 20 Gbps.

Anda tidak perlu menyediakan pelayan sepenuhnya dari awal kerana anda boleh pilih dari banyak pilihan perisian yang akan diprapasang.  Ini termasuk pelbagai sistem operasi, panel kontrol hosting, dan aplikasi CMS.

DediServe mempunyai keyakinan terhadap kualiti pelayannya yang ditawarkannya Jaminan masa operasi 100% disokong oleh kredit untuk sebarang downtime melebihi 0.1%. Ia juga mendakwa sebagai platform cloud dan VPS terpantas di dunia, mengalahkan nama besar lain seperti Vultr.

The add-on yang mengagumkan anda boleh membeli untuk meningkatkan penyelesaian pelayan anda termasuk CDN, pengimbang beban, Sijil SSL, dan sehingga 256 alamat IP.

Harga dan Sokongan

DediServe

Sekiranya anda tidak yakin 100% untuk mendaftar dengan DediServe, anda boleh memanfaatkan a cubaan percuma dari platform hosting awannya yang memberi anda 72 jam sumber awan yang tidak terhad (dengan had lebar jalur 2 GB) untuk menguji pelayan. Tetapi berhati-hatilah bahawa anda harus tempah percubaan percuma terlebih dahulu, yang mungkin penting kerana tidak ada jaminan wang dikembalikan setelah anda mendaftar.

Untuk jenis cloud hosting, DediServe’s pelayan berharga dari jarak pertengahan hingga tinggi. Walaupun harga bermula pada tahap yang cukup rendah, anda boleh menggunakan dan mengkonfigurasi pelayan yang berharga ribuan dolar sebulan. Anda mempunyai banyak kelonggaran untuk mengkonfigurasi sumber sesuai dengan keperluan anda. Walau bagaimanapun, untuk pelayan VPS, anda harus memilih dari pakej yang telah dikonfigurasi sebelumnya, tetapi anda boleh menaik taraf atau menurunkan dengan mudah pada bila-bila masa hanya dengan membayar perbezaan pro rata.

Pembayaran boleh dibuat setiap bulan atau setiap tahun dalam pelbagai mata wang.

DediServe tentunya membicarakan perbincangan itu ketika menyokong, dengan menjanjikan bahawa itu ejen pakar akan menjawab sebarang pertanyaan dalam masa 15 minit. Mereka juga boleh menawarkan anda pakej pelayan terurus (atau bahkan masa jurutera langsung) sebagai alternatif kepada pelayan yang diuruskan sendiri, untuk mengambil tugas pengurusan pelayan sepenuhnya dari tangan anda. Perkhidmatan pengurusan pelayan ini sebenarnya tidak semahal itu.

Ada asas pengetahuan untuk sokongan diri, dan a chatbot sembang langsung yang akan membantu anda sebelum merujuk anda ke ejen sokongan sebenar.

Berapakah kos DediServe? DediServe menawarkan pelbagai rancangan dengan harga tertinggi hingga terendah. Harganya bergantung pada jenis rancangan hosting yang anda pilih. Anda dapat melihat jadual harga yang dikemas kini (dikemas kini setiap minggu) di bawah.
Pelan DediServe mana yang harus saya dapatkan? Cadangan saya adalah memulakan dengan rancangan yang lebih murah. Anda boleh menaik taraf di kemudian hari. DediServe dapat membantu anda untuk beralih ke rancangan yang lebih mahal. Peningkatan pengunjung berkali-kali memakan masa lebih lama daripada yang dijangkakan dan anda tidak seharusnya membayar banyak wang sehingga keperluan itu timbul. Sudah tentu, keperluan anda mungkin berbeza, dan anda boleh berunding dengan pakar hosting dari DediServe di sini.
Seberapa baik sokongan pelanggan DediServe? DediServe tidak digolongkan sebagai salah satu host web teratas kami. Tetapi itu juga boleh menjadi akibat DediServe menjadi penyedia hosting yang kecil, di bawah radar. Terdapat kelebihan untuk syarikat hosting kecil – sebagai pelanggan, anda lebih penting bagi mereka. Anda juga boleh melihat perbandingan kami dari perkhidmatan hosting web yang paling popular di sini.

Bagaimana DediServe sesuai dengan pertandingan?

Tidak kira seberapa besar atau kecil keperluan anda, kemungkinan besar DediServe akan membolehkan anda mengumpulkan penyelesaian yang sesuai. Walaupun anda mungkin membayar premium, anda akan diberi kualiti dan kekuatan yang tinggi.

DediServe mungkin menawarkan perkhidmatan yang baik dengan harga yang berpatutan, tetapi apakah itu sesuai dengan syarikat hosting web teratas? Kami sukar untuk mengatakan “ya.”

Kelebihan

 • Konfigurasikan sumber awan anda sendiri
 • Jaminan masa bekerja 100% yang disokong SLA
 • Sokongan sembang langsung 24/7
 • 21 lokasi pusat data global

Keburukan

 • Mahal
 • Tiada sokongan telefon
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector