Kajian Tanda Aras 2020 – Adakah Itu Memenuhi Piawaian Kita?

 Tanda aras


Alat Pemasaran E-mel Bersih dan Ringkas yang Direka untuk Pemasar di Seluruh Dunia

Satu atau dua tahun yang lalu, saya mula melihat nama E-mel Penanda Aras yang sering disebut di forum dan sembang.

Mengapa hanya selepas itu? Bagaimanapun, syarikat ini mula beroperasi pada tahun 2004. Sepatutnya, Tanda Aras E-mel melalui proses baik pulih dan menjadi alat pemasaran e-mel yang indah yang sangat senang digunakan.

Sejak itu, cukup mudah sehingga seorang pemula dapat belajar menggunakannya dengan cepat, namun cukup kuat untuk memberi akses kepada pemasar yang berpengalaman ke ciri automasi canggih.

tanda aras-gambaran keseluruhan1

Terdapat rancangan percuma yang hebat untuk menguji E-mel Penanda Aras juga, dan platform ini telah diterjemahkan ke dalam beberapa bahasa (mis., Perancis, Sepanyol, Cina, Itali dan banyak lagi).

Sudah tentu, Saya terpaksa mencubanya sendiri untuk melihat sama ada ia memenuhi selera.

Sekiranya anda ingin melihat apa yang saya dapati dan mengetahui sama ada Benchmark Email sesuai untuk anda, teruskan membaca.

Ciri-ciri intuitif yang Cukup Kuat untuk Pemasar Lanjutan

Penanda aras mempunyai penyunting e-mel yang lancar. Ini membolehkan anda membuat autoresponden asas. Tetapi itu adalah alat pemasaran e-mel yang baik.

Di sini, saya ingin melihat ciri-ciri yang menjadikan Tanda Aras menonjol daripada alat lain. Saya akan fokus pada yang paling penting, tetapi ada yang lain yang juga berguna, seperti membuat sub-akaun dan melihat pratonton e-mel seperti dalam peti masuk yang berbeza (mis., Gmail, Outlook, dll.).

Lebih 220 Templat

penanda aras-gambaran keseluruhan2

Anda boleh menghantar e-mel atau kod biasa dalam HTML tentu saja, tetapi jika anda ingin menghantar e-mel yang menarik dengan mudah, anda ingin memulakan dengan templat.

Terdapat lebih dari 220, dan anda boleh menapis mengikut jenis (mis., Pengumuman, promosi), industri, percutian dan banyak lagi. Walaupun anda boleh menukar templat untuk e-mel di kemudian hari, anda akan kehilangan semua kandungan yang telah anda ubah.

Aliran Kerja Automasi Berdasarkan Masa atau Tingkah Laku

tanda aras-gambaran keseluruhan3

Sekiranya anda ingin memaksimumkan pulangan pemasaran e-mel anda, anda memerlukan lebih banyak automasi daripada autoresponder asas. Saya cukup kagum dengan apa yang ditawarkan Benchmark untuk automasi canggih, dan betapa mudahnya pembangun aliran kerja.

Untuk menjimatkan masa, anda boleh memilih dari sepuluh templat yang telah dibuat sebelumnya (mis., Selamat datang pelanggan baru, kereta yang ditinggalkan). Sebagai alternatif, anda boleh bermula dari awal.

Anda boleh membuat nod yang sama ada syarat atau tindakan.

Keadaan mencetuskan jalan tertentu dalam aliran kerja, yang boleh merangkumi:

 • Dalam atau tidak dalam senarai tertentu
 • Membuka e-mel
 • Mengklik pautan dalam e-mel
 • Melawat URL di laman web anda

Terdapat beberapa tindakan yang dapat anda pilih apabila syarat dipenuhi:

 • Hantar email
 • Tambahkan ke atau hapus dari senarai
 • Tambahkan kelewatan masa (sebelum tindakan seterusnya)
 • Tambahkan atau alih keluar dari khalayak pengiklanan Facebook (jika anda telah menyambungkan iklan Facebook)

Lebih daripada 300 Integrasi

Tanda aras

Anda mungkin ingin mengumpulkan kenalan dari lebih dari sekadar laman web anda. Sama ada anda menggunakan CRM, media sosial, blog, atau kedai dalam talian untuk mendapatkan pelanggan baru, Penanda Aras mungkin mempunyai integrasi untuk anda.

Terdapat pada masa ini lebih 300 integrasi, dan salah satunya adalah Zapier. Oleh itu, walaupun penyatuan tertentu tidak tersedia, anda mungkin boleh membuat penyelesaian dengan Zapier.

Saya tidak akan menyenaraikan semua penyatuan, tetapi ini adalah yang utama yang menarik perhatian saya:

 • Untuk e-dagang: Shopify, BigCommerce, WooCommerce
 • Untuk laman web dan halaman arahan: WordPress, Tidak Melambung, Magento
 • Untuk pemproses pembayaran: Stripe, PayPal
 • Untuk media sosial: Tumblr, Facebook, Flickr, Twitter, Pinterest

Senaraikan Pengesahan untuk Menghilangkan E-mel Buruk

Ciri yang cukup unik ini mempunyai aspek baik dan buruk, tetapi kebanyakannya bagus.

Pertama, berita buruk: pada dasarnya, Penanda aras mengenakan $ 3 bagi setiap 1,000 kenalan yang ditambahkan mengenai rancangan berbayar untuk mengesahkan kualitinya. Kemudian Tanda Aras mengkategorikannya untuk anda, jadi anda akan mengetahui sama ada ada yang memberi anda e-mel yang tidak sah.

Mengapa ini bagus? Mana-mana pemasar yang berpengalaman akan memberitahu anda semua tentang faedah membersihkan senarai anda:

 • Kadar pantulan e-mel lebih rendah
 • Hasil kempen yang lebih jelas (alamat tidak sah akan menurunkan hasil, menyukarkan untuk mengetahui sejauh mana prestasi anda)
 • Perwakilan pengirim yang lebih baik
 • Tiada wang terbuang pada kenalan yang tidak berguna

Anda juga boleh membahagikan kenalan menjadi kenalan yang tidak aktif untuk mencuba kembali terlibat atau membersihkan senarai anda.

Ujian Split (A / B) untuk Pengoptimuman

tanda aras-gambaran keseluruhan5

Untuk mengoptimumkan hasil anda, anda harus menguji versi e-mel yang berbeza. Ujian perpecahan membolehkan anda menunjukkan versi yang berbeza ke bahagian kecil kenalan anda, dan anda boleh menghantar pemenang kepada yang lain.

Penanda aras menawarkan pilihan standard yang dilakukan oleh kebanyakan alat pemasaran e-mel lain. Anda boleh mengubah e-mel dengan:

 • Dari nama
 • Baris subjek
 • Hantar masa
 • Kandungan e-mel

Pembina Bentuk Ringkas

tanda aras-gambaran keseluruhan6

Saya selalu berfikir bahawa borang diabaikan oleh banyak alat pemasaran e-mel. Biasanya, mereka menawarkan minimum sebagai pembangun borang, dan anda akhirnya harus kehilangan masa untuk bermain-main dengan CSS.

Secara keseluruhan, Pembentuk borang penanda aras adalah salah satu yang terbaik yang pernah saya lihat.

Anda boleh membuat borang penyisipan, pop timbul, atau borang pendaftaran pihak ketiga (Twitter, Facebook, WordPress, Tidak Melambung).

Pembina borang memberi anda sedikit kawalan untuk menggayakan borang anda, dan ini membolehkan anda memilih bidang mana yang akan ditunjukkan. Anda boleh memilih warna setiap elemen (atau latar belakang bentuk), dan beberapa tetapan lain seperti warna dan ukuran sempadan, dan jejari sudut.
penanda aras-kemudahan penggunaan1

Antara Muka Pengguna yang Intuitif dan Menarik

Sekiranya anda pernah menggunakan alat pemasaran e-mel sebelum ini, mengetahui cara melakukan apa yang anda mahukan di Benchmark tidak boleh memakan masa lebih dari beberapa saat – ia dirancang untuk menjadi sangat intuitif.

Hanya perkara penting yang ditunjukkan pada skrin tertentu, dan menu utama menggunakan istilah yang jelas dan biasa dan mudah dilayari.

Dengan akaun baru, anda mungkin mempunyai e-mel yang siap dihantar dalam masa 15 minit. Cukup melalui empat langkah utama:

 1. Pilih jenis editor e-mel yang akan digunakan (seret dan lepas, kod, atau teks biasa)
 2. Beri tajuk e-mel anda dan pilih sebarang tetapan (kebanyakannya adalah pilihan)
 3. Pilih senarai untuk menghantar e-mel
 4. Buat dan edit e-mel anda (yang mungkin melibatkan memilih templat, bergantung pada editor yang anda pilih)

Sekiranya anda menggunakan drag-and-drop editor, ada tiga aspek proses yang menonjol dibandingkan dengan alat pemasaran e-mel lain. Inilah yang boleh anda lakukan dengan Penanda Aras:

1. Jimat Masa dengan Blok E-mel

Tanda aras

Dalam penyunting e-mel, bukannya hanya memasukkan elemen tunggal (mis. Teks, gambar), anda boleh menyeret blok yang sudah dibuat dan diformat.

Sebagai contoh, anda boleh menyeret pelbagai susun atur butang sosial, atau pilih dari susun atur kombinasi teks dan blok gambar yang berbeza.

Fungsi ini menjimatkan masa anda, dan juga kekecewaan yang cuba membuat lajur dan blok anda sesuai dengan keinginan anda.

2. Pilih dari Tata Letak Bukan Templat

Tanda aras

Templat biasanya dapat menjimatkan masa, tetapi kadang-kadang anda perlu mengganti banyak gambar, teks, atau blok.

Sekiranya yang paling anda harapkan adalah susun atur, anda boleh pilih dari pelbagai susun atur kosong untuk e-mel dan bukannya templat.

Dalam situasi tertentu, ini dapat menjimatkan lebih banyak masa daripada templat.

3. Tetapkan Gaya Global

Tanda aras

Walaupun anda dapat memilih blok individu dalam editor e-mel dan menggayakannya (mis., Warna, fon, ukuran, dll.), Anda juga dapat mengubah keseluruhan gaya e-mel dengan cepat.

Anda boleh memilih skema warna keseluruhan untuk menukar keseluruhan e-mel sekaligus. Awak boleh buat skema warna anda sendiri di atas yang lalai jika anda merancang untuk menggunakannya pada e-mel akan datang.

Anda juga boleh menggayakan bahagian individu e-mel secara bersama (mis. Header, footer, body, dll.).

penanda aras-sokongan1

Sokongan 24/7 di Seluruh Dunia

Penanda aras menawarkan beberapa pilihan sokongan.

Pertama, anda boleh mendapatkan sokongan melalui empat saluran utama:

 • Telefon (9:30 pagi – 8:00 malam, Isnin – Jumaat Waktu Timur A.S.)
 • Sembang langsung
 • Sistem tiket / e-mel
 • Asas pengetahuan

Di atas sokongan pelanggan, Penanda Aras juga menawarkan lebih sedikit 40 tutorial video menunjukkan kepada anda cara menggunakan platform, dan terdapat juga webinar biasa mengenai asas pemasaran e-mel.

Apa yang cukup unik mengenai Penanda Aras ialah yang ditawarkannya sokongan dalam sembilan bahasa yang berbeza.

Ketersediaan hampir sama dengan yang anda dapati di mana sahaja.

Tetapi bagaimana dengan kualiti sokongan? Satu-satunya cara untuk mengetahui bahawa adalah menguji sokongan.

Jadi itulah yang saya buat. Saya menghubungi mereka berkali-kali selama seminggu dengan pelbagai soalan (ada yang mudah, sukar).

Secara keseluruhan, kualiti sokongan yang saya terima adalah baik, tetapi tidak sempurna.

Pertama, saya memulakan dengan sembang langsung. Saya bertanya mengenai jam buka sokongan sembang langsung di masa hadapan.

penanda aras-sokongan2

Diperlukan beberapa mesej untuk mendapatkan jawapan sebenar, dan itu bukan yang paling jelas, tetapi cukup pantas, mengambil masa sekitar lima minit.

Saya membuat panggilan sokongan sehari kemudian untuk bertanya mengenai penambahan beberapa pengguna ke akaun. Perwakilan telefon sangat sunyi, bergumam sedikit, dan mempunyai aksen yang agak tebal yang agak sukar untuk saya fahami. Secara jujur, itu bukan pengalaman hebat, dan saya pergi tanpa jawapan yang jelas.

Akhirnya, saya menghantar tiket untuk mendapatkan penjelasan antara Automation Lite dan Automation Pro. Saya mendapat jawapan yang jelas dan ditulis dengan baik dalam masa 20 minit.

penanda aras-sokongan3

Secara keseluruhan, saya kecewa dengan sokongan telefon, tetapi sokongan tiketnya hebat, dan sokongan sembang langsung adalah baik.

Pelan Berpatutan Tidak Sesuai dengan Ukuran Anda

Tanda aras menawarkan pelan percuma yang murah hati. Hanya kekurangan beberapa ciri yang mungkin anda perlukan, seperti automasi dan ujian A / B.

Pelan berbayar dilengkapi dengan semua ciri yang ditawarkan Benchmark bermula dari sebulan. Anda juga membayar berdasarkan jumlah kenalan yang anda perlukan. Harganya berpatutan sama ada anda mempunyai sepuluh pelanggan, atau lebih dari satu juta.

Awak boleh bayar dengan PayPal atau kad kredit (Visa, Mastercard, Amex, atau Discover). Pemindahan wayar adalah pilihan lain, walaupun anda mesti menghubungi sokongan.

Pembatalan & Bayaran Balik

penanda aras-harga1

Anda boleh membatalkan rancangan berbayar anda atau bahkan membatalkan akaun anda sama sekali dalam tetapan akaun anda.

Pilihan untuk membatalkan tidak diserlahkan di halaman maklumat rancangan, tetapi juga tidak sukar untuk dicari jika anda tahu apa yang harus dicari.

Terdapat pautan ke borang pembatalan untuk membawa anda melalui proses tersebut. Sekiranya anda ingin melihat keseluruhan proses secara terperinci, dengan tangkapan skrin, lihat panduan ini.

Benchmark Email mungkin merupakan alat pemasaran e-mel yang paling intuitif dan mudah digunakan yang pernah saya cuba – namun ia masih mempunyai ciri automasi canggih yang hebat.

Ciri, reka bentuk, dan pelaporan adalah yang terbaik. Walaupun sokongan dapat ditingkatkan sedikit, saya kagum dan gembira dapat mengesyorkannya kepada rakan pemasaran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector