Tinjauan Web.com 2020 – Adakah Ia Sesuai dengan Reputasinya?

gambaran keseluruhan web-com


Lakukan sendiri atau buat sepenuhnya untuk anda, Web.com mempunyai semua yang anda perlukan

Web.com memasarkan diri sebagai pusat sehenti di mana perniagaan dapat membina laman web yang indah yang akan memberikan kesan pertama yang sangat baik kepada pelanggan mereka, dan bahkan menjadikan mereka kembali berulang-ulang. Mereka menyediakan semua yang anda perlukan untuk membuat laman web tersuai anda sendiri, atau perkhidmatan membina laman web percuma bagi mereka yang menginginkan semuanya dilakukan untuk mereka.

Apa sahaja pilihan yang anda pilih, anda akan mendapat akses ke rangkaian lengkap alat dan ciri yang akan membantu memastikan laman web anda kelihatan dan berfungsi seperti yang anda mahukan. Web.com telah membantu individu dan perniagaan untuk membina, menghoskan, mempromosikan dan mengurus laman web mereka selama bertahun-tahun, memberikan mereka pengalaman untuk memenuhi setiap keperluan anda.

Mengapa Pilih Web.com?

 • Laman web yang dibina khas disediakan secara percuma
 • Alatan pemasaran yang lengkap untuk mempromosikan laman web anda
 • Hosting yang berpatutan dan perkhidmatan berterusan lain yang ada
 • Pilihan Do-it-Yourself dengan beratus-ratus templat yang indah

templat web-comApabila Web.com mengatakan bahawa mereka menawarkan laman web buat sendiri, mereka tidak bermaksud bahawa anda harus menangani sendiri setiap perkara kecil. Mereka menyediakan beratus-ratus templat berkualiti tinggi yang boleh anda gunakan untuk menghidupkan laman web anda dengan cepat dan mudah. Setiap laman web ini direka dengan indah untuk memenuhi keperluan sebenar semua pelanggan mereka.

Untuk menjadikannya lebih baik, templatnya cukup mudah disesuaikan sehingga anda dapat memiliki laman web unik yang menjadi milik anda sendiri, tanpa harus mengetahui kod apa pun. Segala-galanya dari warna hingga kedudukan gambar mudah disesuaikan berdasarkan citarasa peribadi anda sendiri. Sebagai tambahan kepada pemilihan templat yang sangat baik, Web.com memberi anda akses kepada ribuan gambar stok sehingga anda dapat memiliki gambar berkualiti tinggi yang mencerminkan perniagaan khusus anda.

Pemilihan Templat

Dengan beratus-ratus templat untuk dipilih, pasti ada sesuatu yang mencerminkan gaya peribadi anda. Mereka mempunyai templat yang menyeronokkan untuk laman web peribadi, atau perniagaan yang ingin menjadikannya santai. Sebaliknya, jika anda memerlukan sesuatu yang lebih profesional, terdapat banyak templat hebat untuk anda juga. Pilihan keseluruhan sangat baik, dan saya memberikannya 10/10.

Penyesuaian

Web.com membuat penyesuaian templat mereka semudah yang mungkin. Sebilangan besar masa anda hanya menggunakan menu lungsur, atau seret dan lepas item templat ke tempat yang anda inginkan. Mengeksperimen dengan templat yang berlainan juga hanya dengan beberapa klik, dan jika anda memutuskan untuk kembali ke pengaturan sebelumnya, itu selalu cepat dan mudah.

Multimedia

Anda boleh dengan mudah mengimport gambar dan video anda sendiri dan meletakkannya tepat di laman web anda dalam beberapa saat. Antara muka pengguna untuk ini cukup mudah, dan dalam hampir semua kes, ia dapat menyesuaikan ukuran dan bentuk gambar anda secara automatik agar sesuai dengan sempurna dalam templat. Mereka juga mempunyai sejumlah slaid gambar yang berbeza dengan banyak kesan untuk memberikan laman web anda rasa licin dan moden.

ciri-ciri web-comTidak kira betapa hebatnya laman web anda, jika orang tidak pernah mencarinya, sebenarnya tidak ada gunanya untuk menggunakannya. Inilah sebabnya mengapa Web.com mempunyai banyak pilihan ciri berkualiti tinggi untuk mengoptimumkan halaman anda untuk mesin pencari (SEO). Anda juga boleh menetapkan pilihan perkongsian sosial seperti Facebook Boost, misalnya, yang akan menjadikan halaman anda menjadi platform sosial. Mereka juga memiliki alat pemasaran dalam talian khusus untuk membantu laman web Anda muncul dalam carian tempatan.

Sekiranya anda ingin menjual produk dalam talian, anda akan menyukai pilihan eCommerce mereka yang membolehkan anda menyenaraikan produk dalam beberapa saat dan dibayar serta-merta. Bagi perniagaan, sebenarnya tidak ada cara yang lebih mudah untuk mendapatkan kehadiran penjualan dalam talian yang moden daripada dengan platform Web.com.
web-com-kemudahan-penggunaan

Segala yang dirancang dengan mempertimbangkan pengguna

Web.com nampaknya tahu bahawa jika anda tahu bagaimana melakukan pengaturcaraan web lanjutan, dan mempunyai masa untuk mengambil jenis projek ini, anda tidak akan menggunakan platform mereka. Inilah sebabnya mengapa mereka membuat antara muka pengguna mereka semudah mungkin. Hampir semuanya berfungsi dari menu satu klik atau ciri seret dan lepas sehingga tidak kira jenis pengalaman pembuatan laman web yang anda miliki, anda akan dapat membuat laman web yang indah dalam masa yang singkat.

Segala sesuatu di platform web.com mempunyai tampilan dan nuansa yang sangat intuitif, dan mereka sepertinya menempatkan semua ciri yang biasa digunakan di tempat yang paling mudah diakses. Intinya di sini adalah keseluruhan platform licin dan sangat mesra pengguna.

sokongan webcom

Sokongan dan bimbingan teknikal yang sangat baik dari profesional web yang sebenar

Sama seperti ciri-ciri lain, sokongan yang diberikan oleh Web.com direka untuk menjadikan semuanya semudah mungkin untuk anda. Mereka memantau semua laman web mereka menggunakan sistem canggih yang akan membolehkan mereka diberitahu mengenai sebarang masalah, bahkan sebelum anda menyedari ada masalah. Pasukan teknikal mereka akan cepat menjawab tiket serta talian telefon sokongan teknikal mereka, yang tersedia 24/7.

Selain sokongan teknikal, mereka juga menawarkan pelbagai panduan panduan dan tutorial lain untuk orang yang ingin belajar melakukan perkara seperti mengemas kini laman web mereka atau membuat perubahan tambahan.

Secara keseluruhan, sokongan yang mereka tawarkan sangat baik.

Harga sederhana dan berpatutan dengan banyak perkhidmatan premium

Web.com melakukan yang terbaik untuk memastikan semuanya mudah, dan itu termasuk model harga mereka. Anda boleh meminta mereka membina laman web khusus yang menarik dan percuma. Sekiranya anda suka, anda hanya membayar untuk hosting umum dan pemeliharaan laman web ini. Struktur yuran sederhana ini merangkumi kemas kini bulanan berkala, pemasaran berterusan dan banyak lagi.

Dengan menggunakan platform do-it-yourself, anda dapat menjimatkan wang setiap bulan, dan juga mendapat kelonggaran untuk membuat kemas kini dan perubahan bila-bila masa yang anda mahukan. Ini adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang menyukai pendekatan yang lebih mudah, dan ingin menjimatkan wang pada masa yang sama.

Bagaimana Pembangun Laman Web Web.com sesuai dengan persaingan?

Kelebihan

 • Banyak templat yang indah
 • Mudah untuk menyesuaikan laman web
 • Pembinaan laman web percuma disediakan untuk anda
 • Terdapat banyak koleksi gambar stok
 • Perkhidmatan SEO ada
 • Penyatuan media sosial termasuk
 • Pengurus akaun khusus

Keburukan

 • Beberapa perkhidmatan premium mempunyai harga yang lebih tinggi daripada yang anda jangkakan
 • Sebilangan besar ciri tambahan yang ada.

Secara keseluruhan terdapat sedikit negatif untuk diperkatakan mengenai Web.com. Mereka memberikan perkhidmatan yang sangat baik yang akan membantu anda menghidupkan laman web anda dengan cepat dan mudah. Walaupun kesederhanaan yang mereka tawarkan, laman web mereka selalu kelihatan sangat profesional, dan dapat dikemas kini pada bila-bila masa tanpa bayaran tambahan. Antara muka pengguna mereka mudah dilayari dan profesional perkhidmatan pelanggan mereka ramah dan berpengetahuan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector