Kajian Pembangun Laman Web One.com 2020 – Adakah Ia Berharga?

One.com Memungkinkan untuk Membawa Perniagaan Anda Dalam Talian dengan Anggaran

Walaupun One.com pada mulanya mungkin kelihatan seperti pembangun laman web yang tepat untuk keperluan anda, ia tidak sesuai dengan pembangun laman web yang lebih popular Wix.


One.com adalah pembangun laman web yang baik, tetapi tidak akan memberikan anda banyak ciri yang anda akan dapat dengan pembangun laman web teratas seperti Wix.

One.com bukan pembina laman web DIY Do It Yourself biasa-ia adalah syarikat hosting yang menawarkan alat untuk membina laman web. Sebaik sahaja anda berada di laman web utama, perkara pertama yang anda perhatikan adalah pelan permulaan percuma selama 1 tahun. Walaupun rancangan ini hanya menawarkan asas, ia masih merupakan tempat yang baik untuk memulakan ujian sama ada pembina laman web ini sesuai dengan anda.

Seperti kebanyakan pembangun laman web moden, One.com dilengkapi dengan antara muka seret dan lepas yang memudahkan untuk menambahkan elemen dan membina laman web yang berfungsi.

Walaupun templat terasa sedikit mendasar, templatnya responsif dan sangat disesuaikan, memberikan anda kebebasan reka bentuk yang tidak mudah dicapai dengan pembangun laman web lain.

Ciri e-dagang mesti menjadi salah satu titik penjualan terbaik pembangun laman web. Walaupun anda perlu membayar yuran bulanan tambahan untuknya, ciri ini membolehkan anda membina kedai dalam talian yang kemas dengan enkripsi SSL.

One.com boleh dikatakan antara alat membina laman web yang paling murah tetapi anda mendapat apa yang anda bayar. Pertama, fungsi e-dagang dikenakan biaya tambahan tetapi banyak pembina laman web yang sangat baik menawarkan ciri ini sebagai sebahagian daripada rancangan standard. Juga, blog ini agak sukar untuk dipasang dan ini boleh menjadi tidak baik sekiranya pembuatan dan pemasaran kandungan adalah aspek utama perniagaan anda.

templat onedotcomTemplat Menakjubkan Untuk Semua Kategori Perniagaan

Beratus-ratus templat yang indah: One.com menawarkan sehingga banyak pilihan templat untuk semua jenis kategori perniagaan termasuk Portofolio dan CV, Perkhidmatan, Makanan dan Hospitaliti, Muzik dan Seni, E-dagang, Acara, dan banyak lagi.

Reka bentuk responsif: Walaupun pembangun laman web ini tidak mempunyai aplikasi mudah alih dan juga tidak mungkin untuk mengedit laman web anda dari peranti mudah alih, laman web yang anda bina dengan templatnya responsif dan kelihatan hebat di telefon pintar dan tablet.

Tema yang boleh disesuaikan: Salah satu perkara terbaik mengenai One.com adalah bahawa ia menawarkan ruang lingkup penyesuaian yang luas. Sebaik sahaja anda memilih tema, tidak ada batasan di mana anda boleh meletakkan elemen dan elemen boleh diubah saiznya mengikut kehendak anda. Ini tidak seperti pembangun laman web lain yang membatasi anda untuk meletakkan elemen di kawasan tertentu.
ciri onedotcomAlat Berharga untuk Membawa Perniagaan Anda Dalam Talian

Blog: Fungsi blog One.com membuat anda dalam perjalanan untuk membuat kandungan untuk laman web anda. Menyiapkan blog bagaimanapun tidak semudah menyeret dan melepaskan fitur; terdapat banyak peluang untuk dilancarkan hanya untuk mula membuat kandungan dan menghidupkan blog anda di laman web anda.

E-Dagang: Fungsi e-commerce, hanya terdapat pada rancangan Webhost, berfungsi dengan baik. Anda dapat membina kedai dalam talian anda sendiri tanpa memerlukan integrasi pihak ketiga. Tidak ada batasan jumlah produk yang dapat anda tambahkan dan anda boleh membuat sebanyak mungkin kategori dan memproses pembayaran melalui PayPal atau Stripe.

Borang hubungan dalam talian: Perlukan cara yang mudah untuk pengunjung laman web menghubungi anda? Bentuk hubungan mudah dipasang dan disesuaikan, menjadikannya tambahan sempurna untuk laman web perniagaan kecil. Anda boleh mengubah rupa bentuk kenalan anda termasuk warna, fon, gaya butang, dan jumlah bidang.

Ciri-ciri keren lain yang disertakan dengan pembangun laman One.com adalah integrasi Google Adwords, alat SEO, integrasi media sosial, galeri foto dan penyuntingan HTML / Javascript.
onedotcom mesra pengguna1

Kebebasan Merancang

Salah satu keistimewaan pembangun laman DIY yang bernilai adalah fleksibiliti yang memungkinkan untuk penyesuaian. One.com melakukan pekerjaan yang cukup baik dengan ini — anda boleh mengubah banyak elemen templat, dengan sedikit jika ada batasan, untuk membina jenis laman web yang selalu anda mahukan. Pilihan gaya juga sangat mengagumkan sehingga anda dapat menyesuaikan setiap elemen dengan reka bentuk pilihan anda.

sokongan onedotcomBantuan yang Boleh Dipercayai Setiap Masa!

One.com melebihi jangkaan saya dengan perkhidmatan pelanggannya. Selain mempunyai sembang langsung dan nombor telefon untuk sokongan segera, ada pilihan untuk menghantar e-mel, pemasaran, dan pertanyaan lain ke jabatan yang sesuai untuk menyelesaikan masalah dengan cepat. Pangkalan pengetahuan yang komprehensif membawa anda melalui semua yang perlu anda ketahui mengenai pembangun laman web. Perkhidmatan seperti ini tidak mudah datang dan menjadikan One.com sebagai pembina laman web yang diinginkan.

Laman Web Cantik dengan Harga Bersaing

One.com menawarkan dua rancangan berbayar dengan harga bulanan yang berpatutan dan satu pelan percuma. Pelan permulaan percuma untuk tahun pertama dan dilengkapi dengan lebar jalur tanpa had, storan 25 GB, satu domain tersuai, kapasiti untuk menerbitkan hingga 5 halaman, keselamatan dengan SSL, templat responsif, dan akaun e-mel tanpa had.

Pelan Premium dilengkapi dengan semua yang ditawarkan pada rancangan Starter serta templat premium eksklusif, kapasiti untuk menerbitkan hingga 200 halaman, sokongan untuk gambar definisi tinggi, dan keupayaan sandaran dan pemulihan laman web.

Pelan ketiga adalah rancangan Kedai Web, yang merangkumi semua ciri dalam rancangan Premium dan semua yang anda perlukan untuk membina kedai dalam talian yang lengkap, termasuk pembayaran Paypal dan kad kredit.

Terdapat jaminan wang dikembalikan selama 15 hari untuk Pelan Premium dan Kedai Web. Pembayaran boleh dilakukan melalui VISA, MasterCard, dan Visa Electron. Pemindahan Paypal dan Bank diterima dari negara tertentu.

Bagaimana Pembangun Laman Web One.com sesuai dengan persaingan?

Harga rendah One.com meramalkan apa yang diharapkan dengan pembangun laman web ini. Diakui, ada beberapa perkara hebat di sini termasuk ciri e-dagang yang mantap yang memudahkan penjualan dalam talian. Ketersediaan keperluan seperti SEO, integrasi media sosial, dan hakikat bahawa anda dapat dengan mudah menyesuaikan kebanyakan elemen untuk membina laman web yang benar-benar unik adalah kelebihan besar bagi One.com. Sokongan pelanggan harus menjadi antara yang terbaik yang saya temui juga.

Walaupun begitu, anda tidak dapat membandingkan pembangun laman web ini dengan yang lain seperti Wix, dengan ciri-ciri yang luas. Tidak ada yang luar biasa mengenai ciri One.com tetapi ini diharapkan dari harga rendah. Sekiranya anda mencari pembangun laman web yang menawarkan pelbagai integrasi dan widget pihak ketiga, periksa platform lain.

Secara keseluruhan, One.com menyelesaikan tugas terutamanya jika anda mencari cara yang berpatutan untuk membuat kehadiran dalam talian.

Sebelum anda membuat keputusan, baca rakan sekerja saya perbandingan pembangun laman web terbaik untuk memastikan anda tidak kehilangan alternatif yang lebih baik.

Sekiranya anda tidak pasti One.com sesuai untuk anda, baca ikhtisar kami dari pembina laman web terbaik untuk mengetahui pilihan yang lebih baik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector