PeoplePerHour Review 2020 – Adakah Web Host ini bernilai wang anda?

gambaran keseluruhan orang


Bukan Sekadar Laman Web Bebas Internet

Apa yang membezakan PeoplePerHour dari laman bebas lain, adalah ciri penyasaran berdasarkan lokasinya. Ini membolehkan pembeli mengupah orang dari kawasan tempatan mereka untuk pekerjaan berkaitan wilayah tertentu; begitu juga, pekerja bebas yang mencari pekerjaan tempatan boleh menghubungi pembeli di kawasan mereka.

PeoplePerHour mempamerkan platform yang sangat besar untuk freelancer, yang berusaha untuk bekerja dalam talian. Tetapi seperti kebiasaan di zaman ini, mereka tidak berjaya menghindari masalah spam yang berleluasa di banyak laman web lain. Ini memberi kesan negatif kepada pembeli dan penjual. Satu lagi ciri menarik ialah anda boleh menguruskan pekerja bebas, dan juga akaun majikan di bawah satu bumbung. Cukup bertukar antara keduanya, mendaftar kad kredit tunggal! Ini adalah ciri penjimatan masa yang cemerlang yang memberi manfaat kepada kedua-dua belah pihak.

Mengapa Pilih PeoplePerHour?

 • Akses ke pekerja bebas di seluruh dunia, serta pekerja di kawasan anda
 • Urus satu akaun untuk perkhidmatan jual beli
 • Pembayaran dijamin melalui sistem Escrow dan PeoplePerHour Wallet

Tertanya-tanya apakah PeoplePerHour adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan projek anda dari landasan?

Biarkan kami memberitahu anda mengenainya!

Lebih Baru Dari Sebilangan Besar Tetapi Sama Baik

Ditubuhkan pada tahun 2007, PeoplePerHour mempamerkan peluang pekerjaan dan pekerjaan kepada orang di seluruh dunia. Walaupun pilihan pembeli untuk menyewa freelancer berdasarkan lokasi, anda boleh memilih untuk menyewa freelancer dari mana saja. Dengan lebih daripada 330,000 freelancer di platform ini, orang dapat disewa untuk tugas atau menawarkan perkhidmatan mereka melalui pos promosi. Banyak calon, terutama dari India dan China memposting pekerjaan dengan bayaran yang sangat rendah untuk mendapatkan tugas, jadi persaingan sengit bagi pekerja bebas.

Walaupun terdapat kepelbagaian demografi penduduk PeoplePerHour, kebanyakan jawatan dan portfolio mini ditulis dalam bahasa Inggeris yang baik, fakta yang menjadi semakin jarang hari ini. Walaupun mematuhi peraturan laman web, beberapa freelancer mengiklankan posting yang mempromosikan diri, yang menghalangi kesan keseluruhan laman web ini. Walau bagaimanapun, PeoplePerHour nampaknya tidak menggalakkan persaingan tidak tahu malu ini.

Kualiti perkhidmatan yang disediakan melalui PeoplePerHour sangat berbeza, bergantung pada jenis tugas yang ingin anda lakukan untuk melakukan penyumberan luar. Harga tetap PeoplePerHour antara tawaran murah dan mudah didapati dari laman web seperti Fiverr dan gergasi penyumberan luar seperti Guru atau Bekerja di Atas. Sebelum menyewa melalui laman web ini, anda harus mempertimbangkan apakah ia adalah tempat yang sesuai untuk anda. Satu perkara yang benar-benar membuat PeoplePerHour menonjol, adalah tidak seperti laman web lain yang sama yang melarang keras komunikasi langsung antara majikan dan kontraktor, PeoplePerHour mendorong hubungan peribadi. Jangkauan pekerjaan dan profesional yang tersedia melalui laman web ini berbeza dari kategori standard IT, multimedia, tulisan dan reka bentuk hingga beberapa perkara yang sangat pelik seperti tawaran pekerjaan untuk orang yang memiliki mesin penggiling.
ciri-ciri orangPeoplePerHour dulu adalah platform freelance terkenal yang disukai oleh ramai orang. Namun, seperti yang anda lihat dari ulasan pengguna, ia tidak lagi hebat. Kami mengesyorkan Fiverr – anda boleh mengupah freelancer dengan harga hanya $ 5.

Sekiranya anda pernah berurusan dengan laman web bebas lain, bahkan sebelum tahun 2007, ketika PeoplePerHour melancarkan platform mereka, anda mungkin telah melihat semuanya. Skema untuk membuat persamaan antara majikan dan pekerja adalah klasik lama. Majikan membuat tawaran; pekerja berpotensi membuat tawaran melalui surat lamaran. Majikan membaca surat lamaran dan, jika berminat, meneliti portfolio kontraktor yang berpotensi. Bila dan jika semuanya disepakati, kedua-dua pihak membuat perjanjian Escrow dan deposit jaminan. Setelah tugas selesai dan pembeli berpuas hati, pembayaran akan dikeluarkan kepada pekerja. Laman web ini dapat bertahan dengan mengenakan yuran perkhidmatan. Skim ini sudah tua seperti dunia web freelancing itu sendiri.

Ciri utama PeoplePerHour adalah pilihan untuk mencari kontraktor tempatan. Integrasi media sosial menjadikannya lebih mudah untuk mengelakkan penipuan dan penipuan. Namun, ini menyukarkan kehidupan mereka yang bekerja dengan nama samaran dan nama pena. Anda mungkin juga ingin berfikir dua kali sebelum mengintegrasikan akaun Facebook anda dengan gambar yang mengganggu dan catatan dinding yang memalukan ke dalam profil pengguna anda. Fikirkan mengenainya.
orang-jam-kemudahan-penggunaan

Kami Memberitahu Anda Kami SPAM

PeoplePerHour membuat pernyataan yang jujur ​​semasa proses pendaftaran. Surat pendaftaran mereka kemungkinan besar dianggap sebagai SPAM dan tepat itulah folder tempat kami menjumpai surat pendaftaran beberapa jam kemudian, setelah kami menekan butang “hantar semula” sekitar belasan kali. Ini PeoplePerHour tidak memenuhi syarat sehingga tahap tertentu.

Antaramuka papan pemuka kelihatan seperti keturunan silang antara LinkedIn dan Twitter mengenai steroid. Banyaknya “Saya! Saya! Mengupah saya! Saya boleh melakukan ini dan itu untuk begitu dan begitu! .. ”mengingatkan kami tentang pasar yang penuh dengan penjual yang memaksa, menjerit kepada anda untuk membeli barang mereka. Ini adalah penangguhan segera bagi mana-mana majikan yang berpotensi serius. Oleh itu keputusan kami adalah: proses pendaftaran penuh dengan pepijat dan antara muka tidak menarik.

sokongan orang ramaiKecemasan Hanya Boleh Berlaku Semasa Waktu Perniagaan, Betul?

Walaupun PeoplePerHour berurusan dengan wang kami secara langsung, mereka tidak menghadapi masalah untuk memberikan sokongan sembang langsung. Terdapat borang e-mel untuk diisi, yang menjelaskan masalah anda, dan tidak ada pilihan lain selain berdoa untuk mendapatkan balasan segera. Sebenarnya, masa tindak balas mereka cukup pantas, dan biasanya hanya memerlukan beberapa jam. Terdapat forum dan talian telefon. Walau bagaimanapun, yang terakhir hanya boleh diakses semasa waktu perniagaan khusus lokasi dan sangat mahal. Permulaan dengan anggaran yang ketat, kami mengesyorkan anda memilih pilihan e-mel dan bersabar!

Terbang Sekarang, Kami Akan Menagih Anda Nanti

Untuk perkhidmatan yang pada mulanya percuma, PeoplePerHour cenderung mengenakan bayaran yang berlebihan apabila tugas bermula. Bayaran komisen untuk setiap transaksi adalah 3.5% – yang wajar, walaupun bergantung pada tanggal akaun dibuka, dapat naik hingga 5% (tidak termasuk PPN). Walau apa pun, yuran dikenakan hanya setelah anda melabur atau memperoleh £ 175 pertama (setara $ 280) pertama pada bulan tersebut. PeoplePerHour terus menunjukkan semua caj, yuran, dan harga dalam £ £. Ini bukan sahaja menyusahkan pembeli dan penjual, tetapi juga membuat kedua-dua pihak dikenakan caj bank tambahan pada pertukaran mata wang.

 • Sistem pembayaran – Escrow melalui kad kredit anda dan dompet terbina dalam PeoplePerHour.
 • Perlindungan Pembayaran – Escrow melindungi wang kedua-dua peserta dalam perjanjian tersebut.
 • Setelah anda mendaftarkan kad kredit anda di dalam sistem, wang anda akan selamat di dalam Wallet PeoplePerHour. Selepas itu, anda boleh memasukkan dan mengeluarkan dana dengan pantas melalui laman web ini. Terima kasih kepada Escrow, anda boleh yakin wang anda tidak akan hilang tanpa jejak. Tetapi ini bermakna bahawa tanpa deposit awal ke dalam akaun PeoplePerHour anda, anda akan dihalang dari pengambilan atau bekerja.

Bagaimana PeoplePerHour sesuai dengan pertandingan?

PeoplePerHour adalah laman web bebas yang baik dan boleh dipercayai di mana anda boleh mencari pekerja luar dan pekerja jauh di kampung halaman anda. Anda boleh mengambil kontraktor dan juga menggunakan laman web ini sebagai sumber pendapatan sampingan jika anda memutuskan untuk menggunakan beberapa kemahiran anda dalam banyak kategori yang disenaraikan. PeoplePerHour jauh dari kesayangan freelancer kelas tinggi, walaupun mempunyai banyak tenaga kerja yang mudah didapati dan bersemangat. Namun, anda mungkin perlu berfikir dua kali sebelum memulakan laman web ini kerana bayaran komisen yang tinggi.

PRO

 • Sebilangan besar freelancer yang kompeten
 • Cari dan ambil pekerja tempatan
 • Urus niaga selamat oleh Escrow
 • Beli & Jual perkhidmatan di bawah satu akaun

KEBURUKAN

 • Bayaran komisen yang sangat tinggi
 • Antara muka yang menjengkelkan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector