9 Logo Softball Terbaik dan Cara Menjadikan Milik Anda [2020]

Logo sukan banyak menceritakan tentang pasukan hanya dalam satu pandangan. Apa maskot pasukan? Adakah mereka mewakili bandar, bandar, atau negara? Mendapatkan reka bentuk logo softball yang sempurna adalah mustahak untuk mewakili pasukan anda dan semua yang ada di dalamnya. Semasa anda meneroka kemungkinan logo baru, ingatlah bahawa menonjol dari pasukan lain adalah suatu keharusan.


Tahukah anda bahawa anda dapat menjimatkan ratusan dolar pada logo yang direka secara profesional? Lompat ke bawah untuk mengetahui bagaimana logo anda direka oleh seorang pakar dengan harga $ 5.

9 Logo Softball Terbaik

Logo softball - Jurulatih Dalam Talian

Logo oleh JK Graphix
dari 99 reka bentuk

Logo softball - ESA

Logo oleh NILDesigns
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo softball - Sanborn

Logo oleh nanocb72
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo softball - Fatman

Logo oleh Design_baskst
(sewa Design_basket dengan harga $ 10)

Logo softball - Kod Biru

Logo oleh pyroman92
dari 99 reka bentuk

Logo softball - Anderson Fastpitch

Logo oleh Hridoykhan835
(sewa Hridoykhan835 dengan harga $ 10)

Logo softball - BottomLine

Logo oleh tekyrosanto
(sewa Tekyrosanto dengan harga $ 10)

Logo softball - Raikan

Logo oleh bojboga
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo softball - Wolfpack

Logo oleh SJ Designs ™
dari 99 reka bentuk

Seorang rakan sekerja saya berangkat untuk mencari logo baru untuk Website Planet. Dia menguji platform reka bentuk logo terbaik di pasaran, dan pemenang peraduannya kini menjadi logo baru kami! Ingin tahu platform mana yang dimenangi? Membaca perbandingan platform reka bentuk logo penuh untuk mengetahui.

Mendapatkan Logo Anda dengan harga $ 5 Adalah Tugas yang Mudah untuk Diatasi

Di Fiverr anda boleh menyewa pereka profesional untuk membuat logo softball anda, dengan banyak freelancer yang menawarkan pakej dengan harga hanya $ 5. Proses untuk mengambil pereka melalui Fiverr sangat mudah:

Pergi ke laman utama Fiverr dan cari “logo softball” di kotak carian. Semak imbas hasilnya dan klik ke profil setiap pereka untuk melihat portfolio mereka dan karya sebelumnya.

Tangkapan skrin Fiverr - Pereka logo Softball

Setelah memilih freelancer, tinjau pakej mereka untuk menentukan mana yang paling sesuai dengan perkhidmatan yang anda perlukan dan anggaran anda. Sebilangan besar pereka menawarkan pakej asas, standard, dan premium.

Tangkapan skrin Fiverr - Mengenai pertunjukan

Bersedia untuk mengambil pereka pilihan anda? Klik butang Teruskan dan anda akan dibawa ke halaman pembayaran. Sekiranya pereka menawarkan perkhidmatan tambahan, mereka boleh ditambahkan di sini. Setelah memutuskan perkhidmatan yang anda perlukan, klik butang Pesan Sekarang untuk meneruskan pembayaran dan menyelesaikan proses pengambilan pekerja.

Tangkapan skrin Fiverr - Sesuaikan pakej anda

Hanya dengan beberapa langkah pendek, anda boleh membuat logo softball sempurna untuk anda dalam beberapa hari lagi.

Berikut adalah beberapa ciri Fiverr hebat lain yang harus anda ketahui:

  • Tahap pereka – Fiverr memberikan setiap tahap kepada freelancer. Sebagai pereka menghabiskan lebih banyak masa di platform menyelesaikan kerja, tahap mereka meningkat sebagai tanda kepada calon pembeli bahawa mereka lebih berpengalaman.
  • Fiverr Pro – Bagi mereka yang ingin membelanjakan sedikit lebih banyak wang untuk projek mereka, Fiverr Pro adalah pilihan terbaik. Freelancer yang disahkan sebagai ‘pro’ telah dinilai secara peribadi oleh Fiverr dan bertekad untuk unggul dalam reka bentuk logo dan perkhidmatan pelanggan.
  • Perlindungan pembayaran – Pembayaran anda tidak akan dilepaskan kepada freelancer melainkan anda berpuas hati dengan pekerjaan yang anda terima, yang menjamin anda tidak akan pernah ditipu atau dikenakan bayaran berlebihan.
  • Pilihan pereka – Ribuan pereka bekerja melalui Fiverr. Semuanya pakar dalam gaya reka bentuk yang berbeza, jadi anda pasti dapat mencari pekerja bebas yang sesuai dengan gaya dan anggaran anda.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Baca kami ulasan Fiverr pakar  untuk melihat beberapa contoh logo.

Membuat Logo Softball Anda Sendiri

Anda mungkin memutuskan untuk membuat logo anda sendiri. Walaupun pembuat logo percuma bukanlah pilihan yang mengerikan, mereka memerlukan lebih banyak masa dan tenaga daripada anda, dan mereka tidak semestinya lebih menjimatkan kos, kerana anda perlu membayar untuk memuat turun dan menggunakan reka bentuk anda. Sekiranya anda masih berminat untuk membuat logo anda sendiri, saya cadangkan menggunakan Wix Logo Maker.

Wix Logo Maker menggunakan kecerdasan buatan (AI) untuk membantu merancang logo anda, dan sangat mudah digunakan anda boleh memulakan dan menyelesaikan proses reka bentuk dalam masa kurang dari sepuluh minit. Pertama, pergi ke laman utama Pembuat Logo Wix dan klik Mula Sekarang untuk membuat akaun, kemudian masukkan nama perniagaan dan industri anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Untuk apa logo anda

Wix kemudian akan meminta anda memilih beberapa perkataan untuk menggambarkan rupa dan nuansa logo anda. Langkah ini sangat membantu, kerana ia membantu AI menentukan pilihan gaya anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Tampilan & rasa logo

Anda kemudian akan ditunjukkan beberapa pasangan logo dan bertanya mana yang anda suka. Gaya logo pada pasangan sering sangat berbeza – ini adalah alat lain yang digunakan oleh AI untuk membantu menyempitkan estetika logo yang dicadangkan.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Logo mana yang lebih anda sukai

AI menggunakan semua maklumat ini untuk menghasilkan reka bentuk logo yang dianggapnya paling sesuai untuk anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Pilih logo untuk disesuaikan

Jangan ragu untuk mengganti ikon yang telah dipilih oleh Wix Logo Maker dengan salah satu dari anda sendiri dengan mencari ikon baru (saya mencari “softball”) dan menerapkannya ke semua logo.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Ikon Softball

Pilih logo kegemaran anda, kemudian klik butang Sesuaikan untuk beralih ke halaman penyuntingan. Di sini, anda dapat mengubah warna logo, fon, teks, ikon dan kedudukannya, dan banyak lagi.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Penyunting logo

Setelah selesai menyesuaikan logo, anda boleh membayar untuk memuat turun fail gambar beresolusi tinggi untuk mula menggunakannya.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Baca kami ulasan Pembuat Logo Wix penuh untuk lebih banyak logo contoh.

Alternatif Pembuat Logo Wix:

  • Pembuat Logo – Hanya memerlukan empat langkah pantas untuk mendapatkan logo yang dicadangkan dari LogoMaker. Anda juga akan menemui pelbagai jenis ikon dan templat yang berkaitan dengan sukan. Lihat ciri lain di kami tinjauan LogoMaker mendalam.
  • Jenama Jahitan – Platform ini menawarkan perkhidmatan penjenamaan yang lebih luas di samping penciptaan logo, yang berguna untuk syarikat yang mengembangkan identiti jenama baru. Ketahui lebih lanjut di kami ulasan pakar Tailor Brands.

Pemikiran Akhir

Mendapatkan logo yang sempurna tidak semestinya proses yang melelahkan atau mahal. Dengan Fiverr, anda boleh menyewa pereka logo dengan harga serendah $ 5 dan menerima reka bentuk profesional, dan Pembuat Logo Wix adalah pilihan yang sangat baik untuk kreatif yang ingin mencuba sendiri.

Kedua-dua Fiverr dan Wix Logo Maker dapat menjimatkan kos dan cepat, menjadikannya pilihan terbaik untuk reka bentuk pro dan logo DIY, masing-masing. Untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai beberapa perkhidmatan reka bentuk logo yang lain dan bagaimana mereka saling bertentangan, lihat rakan sekerja saya dengan teliti perbandingan perkhidmatan reka bentuk logo.

Softball bukan permainan anda? Lihatlah senarai logo sukan terbaik kami untuk lebih banyak inspirasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector