9 Logo Singa Terbaik dan Cara Membuat Anda Sendiri secara Percuma [2020]

Mane berbulu, gemuruh gemuruh, kehadiran memerintah – singa adalah simbol kuasa dan kepimpinan sejagat untuk jenama dan negara. LeG the Lion MGM, misalnya, adalah salah satu logo sinematik yang paling dikenali di luar sana.


Untuk membuat logo singa tersendiri, anda perlu bertanya beberapa soalan kepada diri sendiri. Adakah anda ingin menggunakan hanya kepala dan surai, atau keseluruhan haiwan? Sekiranya singa anda kelihatan garang atau menggemaskan? Adakah ia akan meraung atau berpose dengan tenang?

Perincian kecil ini dapat membuat perbezaan dunia, sebab itulah pengambilan pereka profesional selalunya merupakan penyelesaian terbaik untuk meningkatkan jenama anda. Takut pecah bank? Jangan jadi! Langkau ke hadapan pelajari bagaimana anda boleh mendapatkan pereka yang luar biasa dengan hanya $ 5.

Sekiranya anda ingin mencabar pereka dalaman anda, saya akan menunjukkan cara membuat logo singa anda sendiri secara percuma. Tetapi pertama, luangkan masa sebentar dan nikmati beberapa logo singa kegemaran saya.

9 Logo Singa Terbaik

Logo Lion - Firma Perlindungan Regal

Logo oleh masum2018
(sewa masum2018 dengan harga $ 5)

Logo singa - SIMPAN XTUNES

Logo oleh Dexterous ”
dari 99 reka bentuk

Logo singa - MKE LION

Logo oleh dskyvbc
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo singa - designz_studio

Logo oleh designz_studio
(sewa designz_studio dengan harga $ 5)

Logo singa - YOGABY

Logo oleh Alice Z.
dari 99 reka bentuk

Logo singa - Range Roar

Logo oleh Alchemist
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo singa - Arevato

Logo oleh montecruz
(sewa montecruz dengan harga $ 5)

Logo singa - GrapevineKids

Logo oleh wielliam
dari 99 reka bentuk

Logo singa - Perisai

Logo oleh creativekong
(mengupah creativekong dengan harga $ 5)

Cara Mendapatkan Logo Lion Custom dengan Harga yang Hebat

Sekiranya anda fikir menggunakan pembuat logo DIY untuk membuat maskot singa anda sendiri lebih menjimatkan daripada menyewa pereka grafik profesional, maka anda pasti terkejut. Tahukah anda bahawa anda boleh mengupah pereka profesional terkemuka dengan harga hanya $ 5 di Fiverr?

Apabila kami memutuskan di sini di Website Planet bahawa kami memerlukan logo baru untuk laman web kami, rakan sekerja saya menguji banyak perkhidmatan reka bentuk logo yang popular. Tiga penyertaan dari pereka Fiverr menarik perhatian kami dan saya kagum bahawa salah satu daripadanya hanya berharga tambang minimum $ 5. Tidak percaya? Baca bukunya perbandingan penuh perkhidmatan reka bentuk logo terbaik.

Lebih Banyak Sebab untuk Mencuba Fiverr

  • Kepelbagaian – Fiverr mempunyai puluhan ribu pereka dari seluruh dunia dengan tahap dan pakej pengalaman yang berbeza, bersama dengan pelbagai gaya reka bentuk logo. Oleh itu, anda dapat mencari “pertunjukan” yang sesuai dengan anggaran anda.
  • Menyatakan perubahan – Biasanya memerlukan dua atau tiga hari untuk menyampaikan logo, tetapi dengan bayaran tambahan, beberapa pereka dapat menyelesaikannya hanya dalam 24 jam.
  • Dilindungi pembayaran – Fiverr menyimpan wang anda dengan selamat di escrow dan hanya mengeluarkannya setelah anda meluluskan logo yang sudah siap.
  • Pro yang diperiksa – Bergantung pada anggaran anda, anda mungkin ingin menyewa salah satu pereka Fiverr yang disahkan dengan perkhidmatan Fiverr Pro.

Petua pakar: Semasa menilai pereka di Fiverr, periksa portfolio mereka untuk melihat tahap pengalaman mereka dan semak ulasan dari pelanggan lain sebelum memutuskan komisen. Baca lebih banyak nasihat mengenai pengambilan pereka yang tepat di Fiverr di kami Ulasan Fiverr Penuh.

Menggunakan Laman Web Fiverr

Platform Fiverr intuitif dan mesra pengguna. Untuk mencari pereka yang sesuai untuk logo singa anda, pergi ke laman utama Fiverr dan letakkan tetikus anda di atas Grafik & Reka bentuk, kemudian klik pada Reka Bentuk Logo di bawah Logo & Identiti jenama.

Tangkapan skrin Fiverr: Menu Grafik & Reka Bentuk

Masukkan kata kunci (mis. Logo singa) di bar carian atau gunakan wizard kecerdasan buatan (AI) dengan menjawab beberapa soalan untuk membantu anda mendapatkan hasil yang lebih relevan.

Tangkapan skrin Fiverr: Penyihir AI pereka logo

Manfaatkan penapis carian (mis., Pilihan Logo, Waktu Penghantaran, dan Anggaran) untuk menyempurnakan hasil carian anda.

Tangkapan skrin Fiverr: Pereka logo singa

Buat Logo Singa Anda Sendiri secara Percuma

Mempunyai visi kreatif dan ingin membuat logo singa anda sendiri? Terdapat pelbagai pembuat logo DIY berasaskan templat dan AI untuk dicuba. Sebilangan besar dari mereka membolehkan anda bermain-main dan membuat logo anda secara percuma, sebelum mengenakan muat turun fail beresolusi tinggi yang boleh digunakan. Saya secara peribadi lebih suka menggunakan Wix Logo Maker kerana senang digunakan.

Apa yang Istimewa mengenai Pembuat Logo Wix

Platform bertenaga AI yang intuitif menjadikan prosesnya begitu cepat, anda boleh memiliki logo singa baru anda sebelum anda menghabiskan secawan kopi anda.

Pergi ke laman utama Pembuat Logo Wix, klik Mula Sekarang dan buat akaun percuma.

Ahli sihir akan menanyakan beberapa soalan asas mengenai pilihan syarikat dan gaya anda, kemudian wizard akan menghasilkan senarai logo berdasarkan jawapan anda. Anda boleh menukar ikon singa baru dengan memilih Ikon Ganti dan memilih kegemaran anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix: Ikon singa

Setelah memilih templat, Anda dapat terus maju dan menyesuaikan warna, fon, ikon, teks, dan sempadan dari penyunting logo yang mudah digunakan.

Tangkapan skrin Wix Logo Maker: penyunting logo

Senang dengan rekaan anda? Bayar untuk mendapatkannya dalam format yang boleh dicetak. Sekiranya anda masih belum yakin 100% logo anda sempurna, muat turun gambar sampel percuma, kecil atau ambil tangkapan skrin logo anda untuk membaginya dengan pereka profesional di Fiverr. Mereka akan menggunakannya sebagai titik permulaan untuk membuat sesuatu yang lebih unik, dan ia sering kali lebih murah daripada membayar fail beresolusi tinggi.

Ketahui lebih banyak helah petua di kami ulasan Pembuat Logo Wix mendalam.

Alternatif untuk Pembuat Logo Wix

  • Bergantung pada pakej yang anda beli, Looka membolehkan anda mengedit logo anda berkali-kali tanpa had. Baca mengenai ciri-cirinya di kami ulasan Looka pakar.
  • Sekiranya anda lebih menyukai reka bentuk singa abstrak, Jenama Tailor mempunyai pilihan yang baik. Ia juga menawarkan pelbagai alat sosial untuk meningkatkan kehadiran dalam talian anda setelah anda bersedia untuk berkongsi logo anda dengan dunia. Ketahui lebih lanjut di kami ulasan Tailor Brands penuh.

Biarkan Logo Anda Mengaum – Pemikiran Akhir Saya

Mudah-mudahan, anda mempunyai idea kasar mengenai apa yang anda mahukan seperti logo singa anda sekarang. Anda boleh mencuba sendiri Pembuat Logo Wix atau ringkas mengenai pereka profesional Fiverr untuk menggabungkan idea dan pengetahuan jenama anda menjadi logo singa yang unik dan tidak dapat dilupakan.

Masih tidak pasti? Periksa kami perbandingan perkhidmatan reka bentuk logo teratas untuk lebih banyak inspirasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector