9 Logo Kecergasan Terbaik dan Cara Membuat Anda Sendiri secara Percuma [2020]

Apabila matlamat anda adalah untuk membantu orang mencapai tahap kecergasan dan kesihatan yang tinggi, anda mahukan imej jenama yang memotivasi dan menarik pelanggan ke studio atau gim anda. Anda akan senang mendengarnya dengan senang dan bebas untuk membuat reka bentuk logo kecergasan (klik di sini untuk melompat ke tutorial). Terdapat banyak contoh kuat untuk diambil untuk membantu anda memulakan. Dalam masa kurang dari yang diperlukan untuk melakukan latihan selama tujuh minit, kami akan membawa anda ke logo yang hebat.


Perlu lebih banyak inspirasi? Lihat koleksi logo kecergasan terkenal di bawah.

9 Logo Kecergasan Terbaik

Logo kecergasan - ACE Barlow Fitness

Logo oleh Blast007_Design
(sewa Blast007 dengan harga $ 10)

Logo kecergasan - INBO

Logo oleh artsterdam
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo kecergasan - Atletik Belalang

Logo oleh ironmind
dari 99 reka bentuk

Logo kecergasan - Prana Iguana

Logo oleh anekaa
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo kecergasan - The Wright Fit

Logo oleh tampaknyaab123
(upah rupanya123 dengan harga $ 10)

Logo kecergasan - Fizikal Puncak

Logo oleh syifa5610
dari 99 reka bentuk

Logo kecergasan - penenang

Logo oleh inspiral
dari Reka Bentuk Reka Bentuk

Logo kecergasan - Naikkan Pergerakan Barre

Logo oleh tuyienk
dari 99 reka bentuk

Logo kecergasan - Ebony Ivory Fitness

Logo oleh abderrahmane404
(sewa Abderrahmane404 dengan harga $ 15)

Cara Membuat Logo Kecergasan Anda Sendiri

Kini setelah kami memanaskan badan, anda siap untuk membuat reka bentuk logo gim anda sendiri. Untuk projek ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan Pembuat Logo Wix. Saya dapati alat yang ditawarkannya adalah yang paling mudah digunakan setelah anda mengetahui bagaimana semuanya berfungsi.

Apa yang sangat menarik mengenai Pembuat Logo Wix adalah bagaimana ia berintegrasi dengan pelbagai perkhidmatan Wix lain, termasuk laman web perniagaan dan alat media sosial.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Tonton video di bawah atau klik di sini untuk membaca ulasan penuh.

1. Daftar untuk Akaun Wix

Saya mengesyorkan mendaftar untuk akaun Wix sebelum anda bermain dengan idea logo kecergasan. Dengan cara itu, anda boleh menyimpan reka bentuk yang anda suka dan menyusunnya semula bila-bila masa. Percuma untuk mendaftar, dan anda tidak perlu berkomitmen untuk membeli apa-apa sehingga anda membuat logo yang anda gemari.

Untuk memulakan, hanya pergi ke laman utama Pembuat Logo Wix dan mendaftar. Anda boleh menggunakan akaun Google atau Facebook untuk log masuk, atau e-mel perniagaan jika anda mahu.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Daftar

2. Merobohkan Reka Bentuk Logo Anda

Kini tiba masanya untuk menjawab beberapa soalan mudah. Anda boleh melupakannya, tetapi ia membantu Wix mempelajari pilihan reka bentuk anda, jadi ia dapat membuat logo kecergasan yang disesuaikan untuk anda. Menu lungsur turun membolehkan anda memilih dari senarai kata kunci yang berkaitan. Pilih yang paling dekat dengan perniagaan anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Untuk apa logo anda?

Petua Pakar: Pilih beberapa kata sifat yang sesuai dengan gaya dan suasana yang Anda harapkan untuk memproyeksikan melalui reka bentuk logo anda. Contohnya, suka bermain, dinamik, dan segar adalah perkataan yang baik untuk menggambarkan persekitaran gim yang aktif.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Tampilan dan nuansa logo

Wix Logo Maker juga bertanya di mana anda berhasrat menggunakan logo anda untuk membantu anda membina jenama anda. Dengan cara ini, anda dapat memperluas penggunaan logo anda dengan menggunakan rangkaian perkhidmatan perniagaannya.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Keperluan penjenamaan

Dengan menggunakan teknologi AI (Artificial Intelligence), Wix Logo Maker menghasilkan pelbagai pilihan logo untuk pertimbangan anda. Saya mengalami sedikit cegukan reka bentuk di sini; tidak ada reka bentuk yang dihasilkan sesuai dengan konsep logo pusat kecergasan. Syukurlah, anda boleh mengganti ikon dengan ikon yang lebih sesuai untuk reka bentuk anda.

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Pilih logo untuk disesuaikanPetua Pakar: Anda hanya boleh memilih satu ikon setiap logo, jadi fikirkan keperluan khusus anda. Adakah anda menawarkan yoga? Bagaimana dengan peralatan angkat berat? Adakah terdapat latihan CrossFit? Perpustakaan ikon merangkumi banyak aktiviti sukan dan kecergasan dengan banyak variasi untuk dipilih.

3. Memperhalusi Perincian

Tangkapan skrin Pembuat Logo Wix - Lebih banyak reka bentuk untuk logo anda

Menemui gabungan elemen reka bentuk yang sempurna tetapi masih tidak merasakan rasa terbakar? Lihat bahagian “Lebih Banyak Reka Bentuk untuk Logo Anda”, yang menunjukkan pratonton susun atur, variasi ikon, dan perubahan palet warna. Pilihannya termasuk skema warna yang telah dirancang sebelumnya, atau anda boleh mengeditnya sendiri menggunakan pemilih warna bawaan.

4. Kami Mempunyai Pemenang

Setelah mencatat logo kecergasan kecergasan terbaik, inilah masanya untuk membuat keputusan pembelian. Pakej asas menawarkan fail logo standard yang sesuai untuk keperluan sehari-hari, sementara pakej lanjutan meningkatkan potensi pemasaran anda lebih jauh lagi dengan gambar yang boleh diubah suai dan fail siap media sosial.

Petua Pakar: Sekiranya anda merancang untuk menggunakan logo anda pada pakaian, kad nama, dan papan tanda gim, pakej lanjutan adalah pilihan terbaik untuk anda. Karya seni vektor yang boleh diubah suai memastikan reka bentuk anda kelihatan segar dan mudah dibaca pada pelbagai saiz. Perkara ini sangat penting jika anda ingin menarik orang dengan pelbagai bahan promosi seperti pelekat bumper, sepanduk berskala besar, dan risalah maklumat.

Berikut adalah beberapa reka bentuk yang saya buat dengan Wix Logo Maker.

Contoh logo kecergasan yang dibuat dengan Wix Logo Maker - Perfection Fitness, versi # 1

Reka bentuk logo yang bersih namun feminin yang dapat membantu wanita untuk mencapai versi kesempurnaan mereka sendiri.

Contoh logo kecergasan yang dibuat dengan Wix Logo Maker - Perfection Fitness, versi # 2

Logo ini mempunyai perasaan yang lebih unisex. Warna dan fon berfungsi dengan baik untuk gimnasium yang ingin menarik pelanggan yang lebih luas daripada demografi tertentu.

Contoh logo kecergasan yang dibuat dengan Wix Logo Maker - Keiko's Kickboxing

Logo ini adalah mengenai aktif. Warna oren memberikannya kualiti yang bertenaga, dan ilustrasi menunjukkan rasa pergerakan.

Contoh logo kecergasan yang dibuat dengan Wix Logo Maker - Benno's Crossfit Gym

Konsep logo ini sesuai untuk pakaian kecergasan, terutama pakaian yang menampilkan skema warna kamuflase. Ini dapat menarik minat mereka yang berkhidmat dalam tentera tetapi akan berfungsi dengan baik bagi orang-orang yang ingin mendapatkan kekuatan superhero.

Alternatif Pembuat Logo Wix

Adakah Pembuat Logo Wix kehilangan beberapa fungsi atau ciri yang anda cari? Berikut adalah beberapa lagi pilihan yang mungkin anda minati.

 • Perlukan lebih banyak pilihan reka bentuk? menawarkan pelbagai bentuk kontena, dan ia mempunyai antara muka reka bentuk yang berfungsi sama dengan Wix Logo Maker.
 • Adakah anda mencari logo yang sesuai untuk keperluan pemasaran bermusim? Sebagai tambahan kepada alat reka bentuk logo standardnya, Jenama Tailor menawarkan pembuat logo yang sesuai untuk merancang promosi kecergasan bertema percutian.
 • Tergesa-gesa membuat pakaian berjenama? Dengan Pembuat Logo, anda boleh memilih dari pelbagai pilihan produk promosi yang menampilkan reka bentuk logo kecergasan anda.

Lebih suka Membuat Logo Anda Dicipta oleh Pereka?

Terharu dengan proses reka bentuk logo? Jangan bimbang, anda akan menemui banyak profesional reka bentuk logo terlatih lebih dari 99 reka bentuk yang bersedia membantu.

Apa yang anda gemari mengenai 99 reka bentuk:

 • Ia mempunyai pereka yang merangkumi lebih dari 90 kategori mulai dari logo, aplikasi mudah alih, pakaian, dan banyak lagi; hampir semua yang anda perlukan untuk jenama kecergasan.
 • Anda boleh bekerjasama dengan pereka secara langsung, memastikan setiap perincian sesuai dengan keinginan anda. Tambahan, jika anda tidak berpuas hati, anda mempunyai 60 hari untuk meminta bayaran balik sepenuhnya.
 • Sekiranya anda ingin memastikan pilihan anda tetap terbuka, anda boleh melancarkan pertandingan reka bentuk. Anda akan menerima berpuluh-puluh logo berpotensi dari pelbagai pereka, dan anda boleh memilih logo pemenang dengan harga yang sesuai dengan anggaran dan spesifikasi anda.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai 99 reka bentuk? Baca mengenai pengalaman kami dengan platform di kami tinjauan mendalam.

Tangkapan skrin 99desain - Pereka logo kecergasan

Untuk mencari pereka yang sesuai untuk anda dengan cepat, anda boleh mempersempit pilihan mengikut kategori dan kata kunci. Cukup ketik “kecergasan”, dan anda akan melihat senarai orang yang pakar dalam jenis reka bentuk tersebut. Suka dengan apa yang anda lihat? Cukup klik Jemput untuk berhubung dengan pereka.

Tangkapan skrin 99 reka bentuk - portfolio pereka logo kecergasan

Sebelum anda memilih pereka untuk projek logo anda, periksa portfolio pereka yang karyanya menarik perhatian anda. Ini akan memberi anda idea yang baik tentang jenis gaya dan kategori yang mereka pakar, memastikan mereka dapat bekerja dengan pilihan reka bentuk anda.

Sekiranya anda merasa buntu untuk menyampaikan visi anda, cubalah memotong iklan dari majalah kegemaran anda, atau tangkap layar beberapa reka bentuk yang diilhamkan oleh atletik dari internet untuk memberi idea kepada pereka anda tentang apa yang anda fikirkan.

Tidak dijual sepenuhnya pada 99 reka bentuk? Baca mengenai DesignCrowd, di mana anda akan mendapat lebih banyak freelancer untuk disewa selain pertandingan reka bentuk logo yang kompetitif, atau Fiverr, di mana anda boleh mendapatkan pereka hebat dengan harga yang luar biasa.

Terinspirasi oleh Logo Kecergasan Terkenal

Logo kecergasan - Tiger Fitness

Reka bentuk ini untuk Kecergasan Harimau cemerlang. Bentuk pembentuk badan yang membentuk wajah harimau adalah pasangan yang sempurna. Warna kuning-oren memancarkan tenaga, dan kelengkungan teks mengikat semuanya dengan baik.

Logo kecergasan - Imbangan Baru

Logo ini untuk Keseimbangan baru bersih dan sederhana, namun menonjol pada produk yang dihasilkannya. Tanda huruf NB yang bersudut menunjukkan pergerakan pantas, elemen penting dalam menjalani gaya hidup aktif. Reka bentuk satu warna juga menjadikannya serba boleh untuk digunakan pada pelbagai warna kain.

Logo kecergasan - Ground Zero

Reka bentuk ini untuk Kekuatan dan Pengkondisian Sifar Tanah menyampaikan banyak dengan gambar yang sangat asas. Gempa bumi di bawah kettlebell menambah banyak perasaan pada keseluruhan logo dan sesuai dengan nama perniagaan.

Logo kecergasan - Keseronokan di Taman

Logo bergambar ini untuk Keseronokan di Taman Kecergasan untuk Kanak-kanak berwarna-warni dan aneh dan pasti menarik perhatian penonton yang dituju. Ini akan kelihatan hebat pada pakaian bercetak layar, yang merupakan cara terbaik untuk mempromosikan perniagaan kecergasan.

Logo kecergasan - Tumble by the Sea

Logo ini untuk Tergamam di Laut mempunyai skema warna yang sesuai dengan lokasi tepi lautnya. Reka bentuk keseluruhan juga memberikan rasa arah dan pergerakan tanpa mengalihkan pandangan dari halaman. Gelombang dan fon membawa mata ke tumbler, sementara kaki tumbler mengarah ke teks gelombang dan logo.

Logo kecergasan - Rikki Christie

Logo ini untuk Rikki Christie Yoga dan Pergerakan minimalis dan bersih, yang sempurna mewakili prinsip sederhana di sebalik yoga. Pohon di dalam “H” mengikat dengan baik alam dan langit, dan pohon itu juga merupakan salah satu asana penting dalam latihan yoga.

Logo kecergasan - Speedo

Bahan asas dalam dunia renang yang kompetitif, Speedo logo adalah contoh lain yang baik untuk menunjukkan pergerakan tanpa melampaui batas (pun bertujuan) Kesederhanaan logo juga menarik perhatian terhadap kualiti lini produk mereka, itulah yang banyak dikaitkan oleh pengguna dengan jenama Speedo.

Logo kecergasan - Latihan Elemen Besi

Logo yang direka dengan baik untuk Latihan Elemen Besi merangkumi rasa geram dan pemikiran seperti pejuang. Pelanggan mungkin mengharapkan latihan yang sukar yang mempersiapkan mereka untuk melakukan sukan atletik dan mendapatkan badan yang dipahat dengan ketat.

Logo kecergasan - Peachy

Ini logo yang agak tidak sedap untuk Peachy menyeronokkan, melengkung, dan feminin. Font keriting yang sesuai dan corak luar dari ilustrasi “persik” sesuai dengan tema kecergasan dan kesihatan wanita, serta warnanya ringan dan menyegarkan.

Logo kecergasan - Ybor Restore

Logo ini untuk Ybor Pulihkan Yoga dan Banyak Lagi dilaksanakan dengan sangat bijak. Menggabungkan Y di wajah gajah berfungsi dengan sangat berkesan, dan teks emas gradien dengan latar belakang ungu memberikannya perasaan yang sangat megah. Saya juga menghargai penggunaan fon Hindi, yang menghubungkan kembali ke jantung yoga itu sendiri.

* Planet laman web tidak berafiliasi dengan jenama kecergasan di atas.

Perkara Menyejukkan

Semasa anda melihat kembali proses pembuatan logo, fikirkan bagaimana anda mahu memajukan jenama anda ke hadapan. Tarik nafas dalam-dalam; anda tahu anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mengatakan, “logo gim saya benar-benar bergoyang.”

Sekiranya anda masih tidak pasti, cuba tanyakan kepada pelanggan anda apa yang menarik mereka ke pusat kecergasan anda. Adakah itu logo, senaman, orang, atau gabungan semuanya? Perhatikan apa yang dipakai oleh ahli kelab; warna, corak pada legging mereka. Apa sahaja yang menyegarkan mereka mungkin akan bergema dengan pelanggan yang berpikiran sama.

Sama seperti rejimen senaman yang membantu badan kekal sihat secara fizikal, bagus juga untuk mengekalkan kesegaran otot kreatif anda dengan mengikuti trend reka bentuk terkini. Ini akan membantu memastikan jenama anda kelihatan dan terasa kuat di masa hadapan.

Sebaik sahaja anda mempunyai idea yang baik tentang apa yang anda mahukan, Pembuat Logo Wix adalah penyelesaian yang sangat baik jika anda ingin merancangnya sendiri. Sekiranya anda lebih suka menyerahkan karya reka bentuk kepada profesional, anda boleh mengikuti pertandingan 99 reka bentuk untuk mendapatkan banyak pilihan untuk dipilih.

Untuk penyelesaian reka bentuk logo yang lebih hebat, lihat senarai kami perkhidmatan reka bentuk logo terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map